Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yukarıdaki karakterleri dene. Tabi her söylediğim karakter. Sadece o koridorda oynanacak diye bir kural yok. Örneğin Vayne Top gayet güzel. Ben oynaması kolay ve kasınca gerçekten iyi taşıyabilecek karakterlerden her koridora 2 örnek verdim.
Darius , Fiora , Master yi , Yasuo , Talon , Zed , Kled , Irelia , Jax
tabi bunlar senin oyun bilgine ve reflekslerine bağlı oyun tarzının da önemi var bu yüzden tank , ezergeçer , suikastçi , dövüşçü vb. char'ları belirttim bunlarla gerçekten oynayabilrsen %99 kazanırsın takımda 3-4 kişi 0/20 gitmiyorsa
Genel olarak oyunları solid taşımak istiyorsan öncelikle hangi lane oynayacağını seçmelisin dostum.Bunuda yaptın diyelim gelelim şampiyonlara
TOP:fiora irelia aatrox gibi s tier şampiyonlar oynayarak çok rahat bir şekilde (tabiki harita kontrol totem kontrolü ve mekaniklerinin çok iyi olduğunu düşünerek) dia 3 e kadar rahat çıkabilirsin tek şamp oynayarak.