Süper Üye
Hepinize selamlar. Bundan önce Prime OS olarak tanıttığım rehberi Phoenix OS olarak güncelledim zira Prime OS projesi sonlandırıldı ve uyumsuzluk sorunları gösteriyordu. Phoenix OS ise daha profesyonel bir ekiple geliştiriliyor ve kurulumu oldukça basit. Dual-Boot olarak kuruluyor yani Windows ile birlikte kullanabilirsiniz. Kurulum esnasında herhangi bir hatayla karşılaşmanız ihtimali çok düşük fakat bir sorunla karşılaşırsanız yardımcı olurum.
NOT: Bilgisayar'ın donanımsal olarak kalıcı hasarlar almasının alakası yok bu yükleme işleminde. Lütfen az mantıklı olun sadece işletim sistemi kuruyorsunuz. Bilgisayarınız patlamaz yanmaz atomlarına parçalanmaz.
PUBG Mobile'da aldığım FPS 55-60 arasındaydı. Oldukça akıcı bir oyun deneyimi yaşadığımı söylemem gerek. Bunun yanında başka oyunları da çok rahat oynayabiliyorsunuz. Auto-Keymapper özelliği sayesinde bilinen oyunların klavye ayarlarını otomatik olarak yapıyor. İnternette kullanım videoları da mevcut inceleyebilirsiniz.
KURULUMDA YAŞAYACAĞIZ SORUNLARA YARDIM EDEBİLİRİM DEDİM SUÇLANMAYI KABUL EDERİM DEMEDİM. LÜTFEN HATA ALABİLME İHTİMALİNİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUN.
Son düzenleme: