Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
7 HİZMET YILI

Hepinize selamlar. Bundan önce Prime OS olarak tanıttığım rehberi Phoenix OS olarak güncelledim zira Prime OS projesi sonlandırıldı ve uyumsuzluk sorunları gösteriyordu. Phoenix OS ise daha profesyonel bir ekiple geliştiriliyor ve kurulumu oldukça basit. Dual-Boot olarak kuruluyor yani Windows ile birlikte kullanabilirsiniz. Kurulum esnasında herhangi bir hatayla karşılaşmanız ihtimali çok düşük fakat bir sorunla karşılaşırsanız yardımcı olurum.

NOT: Bilgisayar'ın donanımsal olarak kalıcı hasarlar almasının alakası yok bu yükleme işleminde. Lütfen az mantıklı olun sadece işletim sistemi kuruyorsunuz. Bilgisayarınız patlamaz yanmaz atomlarına parçalanmaz.

PUBG Mobile'da aldığım FPS 55-60 arasındaydı. Oldukça akıcı bir oyun deneyimi yaşadığımı söylemem gerek. Bunun yanında başka oyunları da çok rahat oynayabiliyorsunuz. Auto-Keymapper özelliği sayesinde bilinen oyunların klavye ayarlarını otomatik olarak yapıyor. İnternette kullanım videoları da mevcut inceleyebilirsiniz. :)

KURULUMDA YAŞAYACAĞIZ SORUNLARA YARDIM EDEBİLİRİM DEDİM SUÇLANMAYI KABUL EDERİM DEMEDİM. LÜTFEN HATA ALABİLME İHTİMALİNİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUN.​

Son düzenleme:
Süper Üye
7 HİZMET YILI
Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Aga Deniyeceğem Sıkıntı Olmaz İnş

Şu Soluduğun Gerçekler Bu Leş Dünyanın’ta Kendisi
Süper Üye
Sosyal
8 HİZMET YILI
korkuyorum flash yok yapamam emulatore devam

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kralsın eyw. RemixOS vardı onu andırıyor.. ama onda mouse kontrolleri falan yapamıyorduk bunda yapılıyordur inşallah

Üye
7 HİZMET YILI
Hala kullanımı devam ediyor mu acaba ? Bilgisayarımı yeniden düzenliyeceğim bugün ve kuracagım bir sorun çıkarıyor mu acaba ? ve ya karşılaştığınız sorunlarla ilgili bilgi verebilir misiniz ?

Üye
8 HİZMET YILI
Masaüstü Pc'ye kurulumu uygunmu acaba? Wifi olmadığı için ağ konusunda sıkıntı olurmu acaba?

Üye
7 HİZMET YILI
Kullanımı ve kurulumu hakkında bilgi verebilir misiniz ?
Usb gerekli mi ?

Üye
7 HİZMET YILI
İyi günler ben bu işletim sistemini indirdim kurdum fakat bilgisayara primeos başlat dedikten sonra bir kaç işlem yapıyor siyah ekran üzerine daha sonra PrimeOs x86/ # yazıyor daha sonra benden komut bekliyor neden böyle yapıyor yardımcı olur musunuz? 32 bir usbye kurdum rufus ile daha sonra normal kurulum yaptım videodaki gibi ben direkt hddye kurdum dual yapmadan acaba ondan kaynaklanıyor olabilirmi ben direk kurmak istiyorum windows olmadan

işlemci:1,8 GHz ram: 2 400 mhz hdd:60 gb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...