Son pişmanlığınız nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kulüp hocam bas bas bağıra bağıra okul futbol takımından çık onlar amatör zemin taş (antremanları okul bahcesinde yapıyorduk) sakatlanırsın demişti dinlemedim antreman olur dedim bir de yaşıtlarımdan çok daha iyidim tabi öyle boy pos sarı saç yok kızların ilgisini futbol ile çekebiliyordum bırakmadım ve malesef sakatlandım üstüne yanlış tedavi ile futbol hayatımı yıldız takımın şampiyonluk arefesinde bitirdim ayağım şuan iyi ama yinede eski gücünde değil neredeyse her gün acaba sakatlanmasaydım daha farklı hayatım olurmuydu diye düşünürüm çünkü 1 hafta öncesinde metin oktay tesislerine gitme fırsatımız olmustu uzun oldu biraz kusura bakmayın :D

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Zaman...

Zamanımı çok gereksiz şeylerle uğraşmak için harcadım ve keşke şuan onları yapmasaydım diyorum. Zaman acımasız bir hırsızdır ve çok hızlı geçiyor siz farkında olmadan bunu yakında anlayacaksınız. Belki bundan 3,4 sene sonra bu yazıyı göreceksiniz ve diceksiniz ki zaman ne kadar hızlı geçmiş...

Zaman herşeyi bitiriyor. Çoğu şeyi ertelemek'te benim en büyük hatam oldu keşke ertelemeseydim ve keşke kelimesini keşke söylemek ve yazmak zorunda kalmasaydım.

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
herkes klasik birşeyler yazmış benimki biraz daha farklı, 12.sınıfta ders boşken sınıf tamamen akıllı tahtadan film izlerken yan taşınmış boş sınıfta anahtarıda üzerindeydi akıllı tahtaya sertfika kurup vpn açıp nsfw sitelere girip biraz eğleniyordum dönem sonu sınıftaki tavandaki modem sandığım şey kameralı koku alarm çıktı o günden beri o okula adım atamadım..

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Yıllar önce keşke yapsaydım dediğim şeyi yapmadım pişmanım keşke yapsaydım sonu ne olursa olsun çünkü hata geçmişte kalır pişmanlık ise ölene kadar seninle gelir .

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
yurtdışından iphone 7 sipariş etim 2 aydır gelmedi ve satıcı beni engellemiş çok pişmanım :(

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
CS:GO kasa açma sitesine 100tl yatırdım. Çok Pişmanım

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Okulda kavga sırasında haklı olmama rağmen sırf saygımı bozmamak için hocaya hiçbir şey söylememekti

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
12 yaşımda sigra ya başlamıştım piman oldum 8 sene oldu hala içiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Birine çok fazla bağlanmak büyük pişmanlıktır ve üstelik hayatından çıktıysa unutamıyorsun daha beter hale geliyo

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
İstediğim bölümü okumayıp inatla maliye okumak şükür maliye de iş var ama istediğim meslek değildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...