- Konuyu başlatan
-
Müşteri hizmetlerinden hizmet aldım ama servisi denemedim sağ olun servisi arayıp çağırıcağım.Dediğine katılamıyorum hocambi zamanlar yaşadım aynı şeyi ama şuan kablosuz kullanmama rağmen full verim alıyorum servisi aramanı öneririm
Cmd kodları var kanka onları kullanarak değiştirmiştim.servisle konuşurken IP adresi değiştirelim öyle bi deniyelim olmazsa kayıt oluşturun geliriz dediler onlar kendileri değiştirdiler bu yüzden hocam ama yalan yok kendim de bilmiyorum nasıl değişeceğini
O neymiş öyle kanka 7-8 den 1-2 ye hiç vermeselermiş.keke yaklaşık 7-8 mbps hızla indiriyordum sabah 1,2 ye düştügünü gördüm karantinanın başında daha rezildi bu durum
trajikomik olan hız testi yaptıgımda download 41 upload 10 ama bunu yarısını bile alamıyom agaO neymiş öyle kanka 7-8 den 1-2 ye hiç vermeselermiş.
Karantina nın başları gayet iyiydi tarifemin çok üstünde alıyordum ama bitti o kampanyada.keke yaklaşık 7-8 mbps hızla indiriyordum sabah 1,2 ye düştügünü gördüm karantinanın başında daha rezildi bu durum
bende karantinanın başlarında çok yüksek ping alıyordum oyunlardaKarantina nın başları gayet iyiydi tarifemin çok üstünde alıyordum ama bitti o kampanyada.
Bu hız testleri hep fazla gösteriyor ve asla hız testinde yazanları kullanamazsın bizim kaderimiz kankatrajikomik olan hız testi yaptıgımda download 41 upload 10 ama bunu yarısını bile alamıyom aga
Servis sağlayıcın ile bi konuşman lazm
evet servis i aradım yarın yönlendiricez dediler olmazsa modem değişiklği talep edeceğim.Servis sağlayıcın ile bi konuşman lazm
Aynen öyle görsen 10 5 ama yan odada gram çekmiyor internetBu hız testleri hep fazla gösteriyor ve asla hız testinde yazanları kullanamazsın bizim kaderimiz kanka
çok fazla yüklenildigini düşünüyorum geceye dogru biraz rahatlıyorbenimde internetim çok yavaş öneceden 11 dowland alıyordm şimdi 5-6
Doğrudur biz 80 tl veriyoruz 10 5 alıyorum normal şartlarda yetiyor fakat bu aralar çok sorun çıkıyor.ben kıbrısta ikamet ediyorum siz bir de burayı görün hocam aylık 160 tl ödüyoruz 5gb oyunu 6-7 saatte indiriyor
çok yükleniyolar gece rahatlıyobenimde internetim çok yavaş öneceden 11 dowland alıyordm şimdi 5-6
Özellikle Tuzla Kocaeli tarafı olarak söylüyorum baya sıkıntı geceleriçok fazla yüklenildigini düşünüyorum geceye dogru biraz rahatlıyor
kanka keşke bende 50 tl versem viskiye intarnetim olmasada olur nsdklmfsdmkşflben kıbrısta ikamet ediyorum siz bir de burayı görün hocam aylık 160 tl ödüyoruz 5gb oyunu 6-7 saatte indiriyor
kanka hangi viskiye 50 tl veriyon enflasyon arttı su içemiyoruz viskisine tükürim su olmuş 5 lira :çok fazla yüklenildigini düşünüyorum geceye dogru biraz rahatlıyor
kanka keşke bende 50 tl versem viskiye intarnetim olmasada olur nsdklmfsdmkşfl
harbi o kadar oldu mu ya kıbrısı iyi biliyoduk bizkanka hangi viskiye 50 tl veriyon enflasyon arttı su içemiyoruz viskisine tükürim su olmuş 5 lira :
kanka şuan çok kötü 2. dönem okulları açacaklarmış yayınlandı kararnameler ydü da okuyorum ben mecburen açıyorlar artıkharbi o kadar oldu mu ya kıbrısı iyi biliyoduk biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?