burda bulamazsın onu kk sonoyuncu yok diye biliyorumSonoyuncu için bir hile yapacağım.Elimde clientın sourceleri var ama sunucuya bağlanmam için belli paketleri göndermem gerek.Deobfuscatorum yok,neyi checkleyeceğim hakkında bilgimde yok. kimse yardım etmediği için size sordum bilgilendirebilecek varmı bu packet olayını falan?
burada yüksek ihtimal son oyuncu hilesi yok ama detaylıca araştırma yapmanı öneriririm.Sonoyuncu için bir hile yapacağım.Elimde clientın sourceleri var ama sunucuya bağlanmam için belli paketleri göndermem gerek.Deobfuscatorum yok,neyi checkleyeceğim hakkında bilgimde yok. kimse yardım etmediği için size sordum bilgilendirebilecek varmı bu packet olayını falan?
link atabilirmisinizaga dc sunucularına gel kurucu ve moderatörlere sor hileye bulan veya hazılayanlar onlar
https://memoryhackers.org/pages/discord/ buyur dostum bu arada işine yararsa benim başta atııgım mesaja like atar mısınlink atabilirmisiniz
Discorduma Gel hemen yardımcı olucağımSonoyuncu için bir hile yapacağım.Elimde clientın sourceleri var ama sunucuya bağlanmam için belli paketleri göndermem gerek.Deobfuscatorum yok,neyi checkleyeceğim hakkında bilgimde yok. kimse yardım etmediği için size sordum bilgilendirebilecek varmı bu packet olayını falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?