Who you gonna call
Emektar Üye
Göreceli bir soru. Aimbot kullanmak benim için daha eğlenceli. Normal kendi bileğimle oynuyorken aimbot ile oynadığım gibi zevk alıp eğlenmiyorum. Bu yüzden aimbotAimbot mu Bilek mi
Kullandığım hileler genellikle en iyi hileler olduğundan böyle bir durum söz konusu değil.hile ile bi oyun oynarken(ya da aimbot) karşına daha iyi bi hile çıktı mı?
Hiç HWID ban yemedim çünkü Valorant, Fortnite, Rust gibi oyunlar oynamadığım için banlanmadım. HWID banı ise spoofer kullanarak kolay bir şekilde kaldırabilirsiniz.Hiç hwid ban yedinmi.Yediysen nasıl kaldırdın
Ben CS:GO oynamayı seviyorum. Oynamaktan hiç bıkmayacağım bir oyun.en sevdiğiniz oyun nedir size göre
Bunun hakkında bir yorum yapamayacağım maalesef bilgim yokHangi marka oyuncu laptobunu önerirsin?
Hileyle oynadığım için doğal olarak global ancak MM oynamıyorum. HvH oynuyorum.Hocam CSGO rankınız nedir?
Maalesef.spoofer konusunda bize yardımcı olabiliyormusun ?
Bilinmiyor.Valorant spoofer yakın zamanda gelecek mi?
Valorant oynamıştım bi ara fakat hileyle oynamadım. Arkadaşlar arasında öyle bir kaç el attık sonra sarmadı bıraktım oyunu.valorant hileyle nereye kadar geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?