Onaylı Üye
soru sormadığı için ben soruyorum benim paylaşımlarımı seviyor musun ?Agarz ela gözlerim
İnsanları çıldırtmayı sevmiyorum,çıldırmak isteyen varsa kendi çıldırırsana katılıyorum ve insanları çıldırtmayı,sinir etmeyi seviyomusun
hebele hübele ismini nereden buldunİnsanları çıldırtmayı sevmiyorum,çıldırmak isteyen varsa kendi çıldırır
Aşağıdaki kişiye soruyorum: Iphone X çıktı ve Amerika'da tanıtım toplantısına çağırıldın,gidersen sana hediye edecekler ama gidiş masrafını sen karşılayacaksın gidermiydin?
İnternetten araştırdım bulmak çok zor oldu kardeşim, Allah seni inandırsınhebele hübele ismini nereden buldun
İyi yapmışsın kardeşim,bir oyuna; başlayıpta başlamamak,hiç başlamamaktan iyidircsgo başladım ama hiç oynamadım daha iyi yapmışmıyım?
En iyi gerilim müziği dinlıyorumAlttaki kişiye soruyorum,şuan hangi müziği dinliyorsun ve neden dinliyorsun?
Soru sormamışsın ben soruyorum,beden dersinde kızlarla voleybol oynayan tiplerdenmiydin?En iyi gerilim müziği dinlıyorum
Tam bende bilemi dedim sevdiğin oyun ve göz renginin sordu ?soru sormadığı için ben soruyorum benim paylaşımlarımı seviyor musun ?
Cs Go oynamadım ama 1.5 1.6 çok oynadım. Alttakine soruyorum,vazgeçmem dediğin ne vardır.soru sormamışsın soruyorum csgo oynuyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?