11 Ara 2017 Yasaklandı #1 KafaYapar K Onaylı Üye Katılım 10 Ara 2017 Mesajlar 53 Tepki puanı 1 Yaş 26 8 HİZMET YILI Site Yeniyiz Haliyle Bilmediklerim var onları sormak istiyorum Ha birde önceden forum kullanmışlığım yok yani konularıda zar zor açıyorum :/ S.1 : Hile Paylaşım Konularında Onay Sistemimi Var , Varsa Konuma 4 defa bakılmasına Rağmen neden onaylanmıyor veya silinmiyor ? S.2 : Moderatör olmak için ne gerekşi dediğim gibi önceden form kulanısmılıgım yok yani ona göre yorum yapın !
Site Yeniyiz Haliyle Bilmediklerim var onları sormak istiyorum Ha birde önceden forum kullanmışlığım yok yani konularıda zar zor açıyorum :/ S.1 : Hile Paylaşım Konularında Onay Sistemimi Var , Varsa Konuma 4 defa bakılmasına Rağmen neden onaylanmıyor veya silinmiyor ? S.2 : Moderatör olmak için ne gerekşi dediğim gibi önceden form kulanısmılıgım yok yani ona göre yorum yapın !
11 Ara 2017 #2 #Eq1NoX ÖLÜYÜM Süper Moderator Katılım 21 Eki 2015 Mesajlar 5,105 Çözümler 51 Tepki puanı 4,553 Ödüller 20 10 HİZMET YILI Demeki Bişeyi Uygun Görmüyoruz Ki kaldırıyoruz Oyla 0 Olumsuz oyla
11 Ara 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 KafaYapar K Onaylı Üye Katılım 10 Ara 2017 Mesajlar 53 Tepki puanı 1 Yaş 26 8 HİZMET YILI XGuardiaN' Alıntı: Demeki Bişeyi Uygun Görmüyoruz Ki kaldırıyoruz Genişletmek için tıklayın ... işte bende onu soruyorum yani ne yapmamız gerekiyor ?_ Oyla 0 Olumsuz oyla
XGuardiaN' Alıntı: Demeki Bişeyi Uygun Görmüyoruz Ki kaldırıyoruz Genişletmek için tıklayın ... işte bende onu soruyorum yani ne yapmamız gerekiyor ?_