Evet seçkin olmaya çalışıyorum hızlı hızlı cevaplamaya çalışıyorum ama yanlış birşey yazmıyorum. Eğer günde 3-5 mesaj yazsam 5 yıl daha sürer bu. Bildiğim konuları cevaplıyorum veya anlamadığım şeyleri soruyorum. Mesela bir şakayı anlamadım anlatır mısınız dedim yarın sabahı spam olarak algılanmış onunla ilgili. Birkaç kişiye yardım amaçlı bilgi verdiğim şeyler de silinmiş unuttum ne yazdığımı adminler tekrar bir bakar mısınız önemli olan şeyleri geri çevirseniz.
Kanka soyleki bildigim kadarını anlatiyim sana Şaka olayını anlatiyim sana eğer anlamadıysan özelden yazablirsin adama ordan sana cevap verebilir cunki sen yorum da yazarsan onu konu dışına kacmış gibi oluyor ondan silinebiliyor mesajların bide soyle baska konular icinde su yorumu yapabilirim eğer sen tam acıklayıcı bir bicimde sorulan soruya yanıt vermedigin zaman silinebiliyor yani benim bildigim o sekilde yanlış biliyorsan bilen arkadaşlar düzeltebilir beni
bu söyledigin herkesin başına gelebiliyor kardeşim yazmak için yazdıgımız zamanlarda bu olabiliyor fakat bilginiz olan açıklayıcı yorumlar yaptıgınızda kimse size yasak veya spam demez iyi forumlar.
Sürekli konulara eline sağlık, teşekkürler , çalışıyor , eyvallah gibi yorumlar yazarsanız yorumlarınız da silinir normal çünkü spama giriyor bunları yazmak yerine beğen butonuna basabilirsiniz özellikle bakıyorum birçok kişi bunu yapıyor. Soru için açılmış konuya soruyla karşılık veriliyor yada konu içerisinde alakasız yorumlar yapılıyor bunları yapmayıp forum kurallarına bir göz atıp 5 dakikakınızı almaz uyduğunuz taktirde kimse sizin yorumlarınızı silmez. Biz bu adama gıcığız bunun yorumunu silelim mantığıyla hareket etmiyor kimse. Böyle yaptığınız taktirde hem yardım isteyen kişilerin yorumları geriye kayıyor hemde konu saçma sapan yorumlardan kötü bir hal alıyor.
Öncelikle merhaba sildiğimiz yorumlar kesinlikle gereksiz değil örneğin bir yardım konusuna yardım ettiyseniz biz o yorumuna hiçbirşey yapamayız silenen mesajlarına gelirsek eğer en büyük örnek
şu black squad hilesini süper üye rankı kullanabiliyor kullanamadığın bir hile için konuşmuşsun 2.bir örnek ise adamın sorduğu soru karşılığı verdiğin gereksiz cevap