- Konuyu başlatan
-
kulaklıktan gidiyor kardeşim denetim masasından ne yapcamhoparlörden alıyorsan ses çıkışını karşıya gitmesi normal kulaklıktan gidiyor ise denetim masası
oyundaykenSen dc den konusrken mi sesin gidiyor yoksa oyunda iken mi
Bak hoparlör tikla ordan mikrofon tikla kayit var ozleiklere tikla orda hassasiyet varkulaklıktan gidiyor kardeşim denetim masasından ne yapcam
Post automatically merged:
oyundayken
kulaklık telefon kulaklığı mı bende de aynı sorun vardı video izlesem bile direk diyordukulaklıktan gidiyor kardeşim denetim masasından ne yapcam
Post automatically merged:
oyundayken
hassasiyetle alakası yok bence önceden ben full hepsi acıkken konusuyordum bi sorun yoktuses yarlarını bi kontrel et hasasıyeti konusurken ayarla
bencedeilginçmiş
Yazmis ya orda cevaplari da okuyunda oyundan diekonusmanı oyun içimi yapıyorsun dıscord dan mı
bilmiyorum kises paylaşımı gibi bişey varmı acaba ?
evet kankabas konuştan başka çare yok kankam büyük ihtimal mici kulaklığa sabit olanlardan kullanıyosun
mikrofon sesini kısarsam sesim güzel gitmez oyunun sesini kısarsam ses kasamam cok sacma yaMikrofonun Sesini Kıs Veya Mikrofonu Bas Konuşa Al Veya Oyunun Sesleri Kısabilirsin
Ozaman Bas Konuşa Al Yazdım Birde ?mikrofon sesini kısarsam sesim güzel gitmez oyunun sesini kısarsam ses kasamam cok sacma ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?