eset le tarattım bişe çıkmadıyiitgven7s' Alıntı:1. ANTİVİRÜS programı yükle pcni tarat.
2. Harddisk bozuluyor olabilir
yiitgven7s' Alıntı:1. ANTİVİRÜS programı yükle pcni tarat.
2. Harddisk bozuluyor olabilir.
OnurTR80' Alıntı:eset le tarattım bişe çıkmadıyiitgven7s' Alıntı:1. ANTİVİRÜS programı yükle pcni tarat.
2. Harddisk bozuluyor olabilir
disk bozul olamaz çunku sadece Paladins denen oyunu oynarken oluyor
aliby32' Alıntı:yiitgven7s' Alıntı:1. ANTİVİRÜS programı yükle pcni tarat.
Anti virüsle Alakası Yok Kardeşim Ben 5.5 yıldır leptop kullanıyorum daha bişey olmadı nasıl becerdin + Hardiste Sorun Olabilir
aliby32' Alıntı:yiitgven7s' Alıntı:1. ANTİVİRÜS programı yükle pcni tarat.
Anti virüsle Alakası Yok Kardeşim Ben 5.5 yıldır leptop kullanıyorum daha bişey olmadı nasıl becerdin + Hardiste Sorun Olabilir
yiitgven7s' Alıntı:aliby32' Alıntı:Anti virüsle Alakası Yok Kardeşim Ben 5.5 yıldır leptop kullanıyorum daha bişey olmadı nasıl becerdin + Hardiste Sorun Olabilir
Alakası var adam diyorki dosyalarım siliniyor.
Trojen olabilir diye dedim.
OnurTR80' Alıntı:aliby32' Alıntı:Anti virüsle Alakası Yok Kardeşim Ben 5.5 yıldır leptop kullanıyorum daha bişey olmadı nasıl becerdin + Hardiste Sorun Olabilir
yeni format attırdım
OnurTR80' Alıntı:aliby32' Alıntı:Anti virüsle Alakası Yok Kardeşim Ben 5.5 yıldır leptop kullanıyorum daha bişey olmadı nasıl becerdin + Hardiste Sorun Olabilir
yeni format attırdım
yiitgven7s' Alıntı:Alakası var adam diyorki dosyalarım siliniyor.
Trojen olabilir diye dedim.
trpjen olacak bieş indirmiyorum zaten :yunu oynarken oluyor
aliby32' Alıntı:OnurTR80' Alıntı:eset le tarattım bişe çıkmadı
disk bozul olamaz çunku sadece Paladins denen oyunu oynarken oluyor
Oyunun Dosyalarına Bir Şey Oldumu Oyunu Orjinal Siteden mi İndirdin Veya PC kALDIRMADI OYUNU
aliby32' Alıntı:OnurTR80' Alıntı:yeni format attırdım
trpjen olacak bieş indirmiyorum zaten :yunu oynarken oluyor
FORMAT aTTINMI =????
8 GByiitgven7s' Alıntı:Kaç GB Ram'in var ?
OnurTR80' Alıntı:aliby32' Alıntı:Oyunun Dosyalarına Bir Şey Oldumu Oyunu Orjinal Siteden mi İndirdin Veya PC kALDIRMADI OYUNU
oyun steam dan ücretsiz bir şekilde dosyalarıne birşey yok olsa açılmazdı heralde bi 15 dk oynayınca oluyor ve pc kaldırıyordu gayet guzel 1-2 saat sonra hatayı verdi
aliby32' Alıntı:FORMAT aTTINMI =????
attırdım
yiitgven7s' Alıntı:Kaç GB Ram'in var ?
Bilmiyorum nedenini maalesef.OnurTR80' Alıntı:8 GByiitgven7s' Alıntı:Kaç GB Ram'in var ?
OnurTR80' Alıntı:8 GByiitgven7s' Alıntı:Kaç GB Ram'in var ?
5 ay once attırdım ve oyunu steam uzerinden indirdim bu oyunu oynamaya başladıktan sonra oldu hata ??????aliby32' Alıntı:OnurTR80' Alıntı:oyun steam dan ücretsiz bir şekilde dosyalarıne birşey yok olsa açılmazdı heralde bi 15 dk oynayınca oluyor ve pc kaldırıyordu gayet guzel 1-2 saat sonra hatayı verdi
attırdım
yiitgven7s' Alıntı:Kaç GB Ram'in var ?
La Format Attırmış Bizi Nie Oyalıyon + Yiğit Dediğin Gibi Trojanda Yemiştir Bu
OnurTR80' Alıntı:5 ay once attırdım ve oyunu steam uzerinden indirdim bu oyunu oynamaya başladıktan sonra oldu hata ??????aliby32' Alıntı:La Format Attırmış Bizi Nie Oyalıyon + Yiğit Dediğin Gibi Trojanda Yemiştir Bu
aliby32' Alıntı:OnurTR80' Alıntı:
Hayatımda Öyle Bişey Görmedim Benim ram 2 GB HİÇ SORUN YOK SENİNKİ 8 KARDEŞ HARD DİSK VEYA PC BOZUKTUR
aliby32' Alıntı:OnurTR80' Alıntı:5 ay once attırdım ve oyunu steam uzerinden indirdim bu oyunu oynamaya başladıktan sonra oldu hata ??????
Desene 5 AY ÖNCE BENDE SANDIM ŞİMDİ ATTIRDINOYUNDA BİR SORUN VARDIR YADA TROJAN [[[[TRUVA ATI]]]]] YEMİŞŞİNDİR SENİN DOSYALARINI CALIYOR VEYA CEKİYOR KENDİNE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?