Uzman Üye
iyi oyunlar dilerimGerçekten işini hakkıyla yapan, kesinlikle yaptığı işi bilen ve bir sorun olsa bile her türlü çözeceği ile ilgili güven veren biri. İşimi (lol ban Spoofer) piyasaya göre çok uygun fiyata çözdü çok teşekkür ederim.
Amacım çok satış yapmak,istersen sunucumuza gelip yorumlara bakıp müşterilerimizle konuşabilrsiniz.Ayrıca dediğin kişiler temp spoofer satıcıları ben perm satıyorum.kanka neden bu kadar ucuz bir problem yok deme normalde 90 dolara satıyolar aylığı :d
nedeni dogru bir spoofer kullanmamanızdır yanlış şekilde atılmıştır spoofunuz eğer isterseniz yardımcı olabilirim uygunadaha önce hwid spoofer kullandım valorantta banım kalktı fakat LoL de yine 152 hatası almaya devam ettim. nedeni nedir acaba
monster laptop kullanıyorum. gerekli spoofları yapmıştım fakat bios update yapmam gerekiyordu sanırım. onu yapamamıştım monstere gitmem gerektiğini söylemislerdi. çünkü monster sistem modelini gizliyor. iki oyunda riot gamesin fakat valorantta kalkıp lolde kalkmaması ilginçnedeni dogru bir spoofer kullanmamanızdır yanlış şekilde atılmıştır spoofunuz eğer isterseniz yardımcı olabilirim uyguna
Monster laptoplu müşterim vardı,destek talebi açıp bios sürümünü istedi ve yaptı eğer yapabilirseniz yardımcı olabilirimmonster laptop kullanıyorum. gerekli spoofları yapmıştım fakat bios update yapmam gerekiyordu sanırım. onu yapamamıştım monstere gitmem gerektiğini söylemislerdi. çünkü monster sistem modelini gizliyor. iki oyunda riot gamesin fakat valorantta kalkıp lolde kalkmaması ilginç
tabii ki her konuda destek oluruzÇalışıyor mu
One click formatsız, doğru muyum?tabii ki her konuda destek oluruz
suan maalesef formatsiz calismiyor oneclick dogrudurOne click formatsız, doğru muyum?
Formatlı calısıyor musuan maalesef formatsiz calismiyor oneclick dogrudur
calisiyor lutfen ticket açınFormatlı calısıyor mu
asıl ben teşekkür ederim iyi oyunlarBu arkadaş cok uygun fıyata pıyasanın ustunde bır hızmet verıyor değerını bılmelıyız her turlu konuda eksiksiz yardımcı oldu cok tesekkur ederım.
Tabii efendim, lifetime dediğimiz şey hayat boyu ban yedikçe açabiliyorsunuz tek seferlik kalıcı da bir kere yapılıyor herhangi bir hileden ban yemediğiniz sürece sonsuza kadar sizinle kalıyor.Hocam lifetime ile Tek seferlik Kalıcı arasındaki Farkı açıklarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?