Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu sosyal medyada izlenme abone vs şeyleri satıyorlar ya bunların asıl kaynağı nerde ? her site kendi yazılımını yapmıyordur diye düşünüyorum bilenlerle yorumlarda görüşmek üzere
Bundan 3-4 yil once cok daha fazla vardi bunlardan fakat zaman ilerledikce youtube/insta vs gibi yerler sistemleri gelistirerek bot hesaplari tespit edip hep kapatti bot olmayanlar da aslinda ya site havuzuna dusmus kisiler ya da yine zamanla pasiflesen hesaplar dedigin gibi kapanmadan dogrulamaya dusmeden hesap acan bot yazilimlar var zamaninda ben de boyle bircok hesap acmistim hazir bi yazilimdi ama zamanla hepsi patladi birkac tane smm paneli olan kisi kaldi okadar
Senin gibi adamlar giriyor kanka sonra adamlar senin şifreni kullanıcı adını alıyor senin gibi başka giren adamlar beğeni istediği zaman senin hesabına girip senden beğeniyolar veya takip ediyorlar kısacası havuz sistemi deniliyor
SMM paneller bayilik alarak kuruluyor yani farklı bir smm panel'den gidip bayilik alırsan eğer sen de o tarz bir site kurabilirsin ve kendine takipçi vs. vs. atabilirsin
ama eğer hesap kapatma hesap açma spotify mavi tik gibi şeyler istiyorsan araştırman gerek
Sen id, şifre verip giriyorsun tıpkı senin gibi girenlerin seni takip etmesini sağlıyorsun başkası aynı sistemi kullanınca bu sefer sen de o takipçiler arasında yer alıyorsun yani sistem herkesi birbirine takip ettiriyor şifresiz yapanlar da genelde bot hesaplar ya da ele geçirilmiş hesaplar oluyor nihayetinde admin elindeki hesapları milleti takip ettirmeye kullanıyor.
Bi çoğu bot ve yurt dışı hesaplarıyla bu işi yapıyorlar Türk abone verenlerde üye yapıp hesabı açık tutmasını istiyor bi program aracılığıyla da eşliyor satın alan kişileri bu kadar mevzu
bu sosyal medyada izlenme abone vs şeyleri satıyorlar ya bunların asıl kaynağı nerde ? her site kendi yazılımını yapmıyordur diye düşünüyorum bilenlerle yorumlarda görüşmek üzere
şifre verip giriyorsun tıpkı senin gibi girenlerin seni takip etmesini sağlıyorsun başkası aynı sistemi kullanınca bu sefer sen de o takipçiler arasında yer alıyorsun