Üye
iş çok basit cringe veya değil nerede para orada sen ! yaptığın içeriğin kalitesi veya içeriği önemli değil sen trendleri takip et trend ne ise kopyala yapıştır yap zaten büyük bir kitleye ulaşırsınSelamun Aleyküm Hayırlı Geceleriniz Olsun Ben Bayadır Youtube la fln uğraşan biriyim ama öyle çok video atamıyordum çünkü bi süre sonra atma isteği gidiyor sıkılıp bırakıyordum tutan öyle bi içerik ünlü ve yapılmış içeriklerden oluşunça tutuyordu mesela hile videosu gibi şimdi geri başlamayı düşünüyorum hangi içeriği çekmeliyim hangi yolu takip etmeliyim lütfen tecrübeli kişiler yorum yazsın. hayırlı geceler tekrar
NOT: SİTE SANKİ YAVAŞ DDOS FLN YEMİYOR DEMİ
kurgumu lazım yani ?doğrusunuz hocam ama artık daha çok çocuklara yönelik içerikler tüketiliyor eskisi gibi değil biraz rol gerekiyor.
senin vardı heralde bi geçmişin oyun videoları tutmaz diyolar ama nasıl yapmam lazımhocam minecraft ile başlamak youtube'a 1-0 önde başlamaktır benim nezdimde
geçmişim yok hocam ama biraz bilgim var sosyal medya gelişimi hakkındakurgumu lazım yani ?
Post automatically merged:
senin vardı heralde bi geçmişin oyun videoları tutmaz diyolar ama nasıl yapmam lazım
anladım sağolgeçmişim yok hocam ama biraz bilgim var sosyal medya gelişimi hakkında
ben üşengeç biri olduğum ve evden çıkmadığım için onu yapamam heralde yaparsam da sıkılırım bi süre sonra diye düşünüyorumEskisi gibi artık ytde hile videoları oyun videoları tutmuyor artık vloglar tutuyor imkanınız var ise vlog çekin hocam
minecraft ta rol mü yapmam gerekiyorBu sıralar ülke gündemi gerçekten çok farklı ama genel olarak küçük yaş kitlesi roblox, minecraft videolarını çok seviyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?