Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI

Soul Knight v1.8.5, aksiyon türündeki piksel oyunlarından biridir.Yapımcılığını ChillyRoom stüdyosunun üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir.Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile bulunduğunuz bölümlerde karşınıza çıkan düşmanları yok etmek ve görevleri tamamlamaktır. Soul Knight içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, tüm karakterlerin kilidi açık hileli olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz ekipmanlara sahip olabilir, düşmanlarınızı kolayca yok edebilirsiniz. Özel yeteneklere sahip kahramanlar, kullanabileceğiniz onlarca silah, tehlikeli düşmanları yenmek için tam fırsatı. Soul Knight v1.8.5 sürümünde yeni kostümler eklenmiştir. Grafikleri 2D olup ses kalitesi normal seviyededir.Kontroller çift parmak ile sağlanabilirsiniz.Soul Knight Play Store’da 320.000’den fazla kişi indirmiş.

1-) Soul Knight V1.8.5 Hileli Apk 'yı indirip kuralım.
2-) Oyunu açalım.
Not: Oyuna girdiğinizde elmasınıza ve karakterlerinize bakmanız yeterlidir.

Mega Hile

Tüm Android Sistemlerde Çalışıyor

Hileyi
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
İndirebilirsiniz

VirusTotal 'e
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bakabilirsiniz

Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.

Son düzenleme:
Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
Vaybe böyle oyunlarda varmış denemek lazım ama birturlu benim istediyim oyunlara cikmiyor hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...