Hile | Negatif Yönleri |
|---|---|
| Combo | 5 Combo stilinde bekleme süresine girdiği için skill aşırı faydası olmuyor gibi. |
| Move Speed | Sorun bende mi bilmiyorum ama mesela hızı 500 yaptıktan sonra geri 300'e çeksek dahi 500 hızında gibi koşuyoruz, kapatmak işe yaramıyor. |
| Attack Speed | Bazı karakterlerde belli bir hızın üstü direk vuruşu geçersiz sayıyor. |
| Autı Items Pickup | - |
| Ghost Hack | Basic, Orta ve bölüm sonu bossları (basicler saldırı yaparken görse bile hasarı fazla vurmuyor,) fakat bosslarda yakın mesafe saldırılarında aşırı canımız gidiyor saldırı yaparken görünmesek daha kolay olabilir. |
| Infinite Escape | Ghost Hack'i destekler bir yapıya sahip olması sürekli hareketli kalmamız bossların bize saldırı yapmasını engelliyor |
Aga tek atma yada şu god mode modu için şart yaratıklar saldırı yaparken bizi görmese iyi olcakta mesela ben yine oyunu bıraktım yine güncelleme gelirse yeniden başlıcam
teşekkür ederim deneyeceğimmove speed i yaratıklarla savaşırken aç kapatmak için geri dönerken move speed i kapat portal gibi yer varya bölüm sonu ordan geç kapanmış oluyor sunucuda yüklenmesi gerekiyor
God Mode bu tarz bir oyun için abartı olabilir ama pvp'de gerekli olabilir malum oyuna sürekli yeni şeyler getiriyorlar. konuya ekliyeceğim.Aga tek atma yada şu god mode modu için şart yaratıklar saldırı yaparken bizi görmese iyi olcakta mesela ben yine oyunu bıraktım yine güncelleme gelirse yeniden başlıcam
Hacı level kasmak için gerçekten lazım vuruş gücü falan arttırabilirse geçicez gerçekten oyun güzel ama çok zorGod Mode bu tarz bir oyun için abartı olabilir ama pvp'de gerekli olabilir malum oyuna sürekli yeni şeyler getiriyorlar. konuya ekliyeceğim.
Bunun için aslında her bölümün levellerini ayarlamışlar basicleri yaparak hikayeden devam edebilirsin, fakat hard ve manic'de görevlerden alıyorsun, fakat ana hikaye görevleri genelde basic'den ilerliyorHacı level kasmak için gerçekten lazım vuruş gücü falan arttırabilirse geçicez gerçekten oyun güzel ama çok zor
kestiğimiz yaratıklardan düşen para, item gibi şeyleri otomatik olarak topluyor, combo hack ise istediğimiz stili seçerek o komboyu sürekli tekrar etmemize olanak sağlıyor.oyunda yeniyim Auto Items Pickup bu ne işe yarıyor acaba ? sonracıma kombo hacki de anlayamadm kombo değiştirme ne oluyo, yardımcı olursanız seviniriim sorularım için
teşekkürler.Gelmesini İstediğim Özellikler :
Öncelikle tabi ki hileyi yaptığı için '' maskelihileci ''ye teşekkürler.
Hilenin gelecek sürümlerinde birkaç özellik önermek istiyorum ;
1-Skillerin bekleme sürelerinin sıfırlanması
2- Skillerin harcadığı enerji miktarının sıfırlanması
3-Kullandığımız özel kartların alt kısımda ki bekleme sürelerinin sıfırlanması
4-Ghost Hack'e saldırı yaparken dahil yaratıkların bizi görememesi özelliğinin eklenmesi
5-Move Speed Hack konusunda belirttiğim hatanın düzeltilmesi.
Cevaplarını teker teker verem size ;
1.Skillerin bekleme süreleri server side denemeler yaptım ama skiller işlemedi.
2.Skillerin harcadığı enerji miktarıda server side gene denemeler yaptım işe yaramadı.
3.Kullandığımız özel kartların bekleme süreleride server side
4. Ghost Hackda saldırı yaparken yaratıkların bizi görmemesi eklenirse, Saldırıların işlemez oyun baştan aşağı serverside olduğundan dolayı saldırı yaptıgında görünür olmak zorundasın.
5.Movspeeddeki hata değil oyunun belli bi hız sınırı var, Haraket hızı sınırı yüzünden öyle oluyor, Başka bi yöntemle karakter hızlandırılabilirse belkide yapılabilir ama uzun bi uğras gerek.
Ve Son olarak bazı arkadaşlar demişki damage hilesi falan gelsin, Mümkün değil dediğim gibi oyun baştan aşağı server side mobların kordinatlarını bile değiştirirsem, Saldırdıgında moblara işlemez o derece bi server side oyun
Gelmesini İstediğim Özellikler :
Öncelikle tabi ki hileyi yaptığı için '' maskelihileci ''ye teşekkürler.
Hilenin gelecek sürümlerinde birkaç özellik önermek istiyorum ;
1-Skillerin bekleme sürelerinin sıfırlanması
2- Skillerin harcadığı enerji miktarının sıfırlanması
3-Kullandığımız özel kartların alt kısımda ki bekleme sürelerinin sıfırlanması
4-Ghost Hack'e saldırı yaparken dahil yaratıkların bizi görememesi özelliğinin eklenmesi
5-Move Speed Hack konusunda belirttiğim hatanın düzeltilmesi.
Cevaplarını teker teker verem size ;
1.Skillerin bekleme süreleri server side denemeler yaptım ama skiller işlemedi.
2.Skillerin harcadığı enerji miktarıda server side gene denemeler yaptım işe yaramadı.
3.Kullandığımız özel kartların bekleme süreleride server side
4. Ghost Hackda saldırı yaparken yaratıkların bizi görmemesi eklenirse, Saldırıların işlemez oyun baştan aşağı serverside olduğundan dolayı saldırı yaptıgında görünür olmak zorundasın.
5.Movspeeddeki hata değil oyunun belli bi hız sınırı var, Haraket hızı sınırı yüzünden öyle oluyor, Başka bi yöntemle karakter hızlandırılabilirse belkide yapılabilir ama uzun bi uğras gerek.
Ve Son olarak bazı arkadaşlar demişki damage hilesi falan gelsin, Mümkün değil dediğim gibi oyun baştan aşağı server side mobların kordinatlarını bile değiştirirsem, Saldırdıgında moblara işlemez o derece bi server side oyun
Hocam, hile inject edilir edilmez oyun kendini kapatıyor kısacası crash veriyor. Düzeltebilir misiniz? Teşekkürler.kestiğimiz yaratıklardan düşen para, item gibi şeyleri otomatik olarak topluyor, combo hack ise istediğimiz stili seçerek o komboyu sürekli tekrar etmemize olanak sağlıyor.
teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?