SoulWorker hilesi hakkında görüş ve önerilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
SoulWorker Hilesi Hakkındaki Görüşlerim:
Hile​
Negatif Yönleri​
Combo 5 Combo stilinde bekleme süresine girdiği için skill aşırı faydası olmuyor gibi.
Move Speed Sorun bende mi bilmiyorum ama mesela hızı 500 yaptıktan sonra geri 300'e çeksek dahi 500 hızında gibi koşuyoruz, kapatmak işe yaramıyor.
Attack SpeedBazı karakterlerde belli bir hızın üstü direk vuruşu geçersiz sayıyor.
Autı Items Pickup-
Ghost HackBasic, Orta ve bölüm sonu bossları (basicler saldırı yaparken görse bile hasarı fazla vurmuyor,) fakat bosslarda yakın mesafe saldırılarında aşırı canımız gidiyor saldırı yaparken görünmesek daha kolay olabilir.
Infinite EscapeGhost Hack'i destekler bir yapıya sahip olması sürekli hareketli kalmamız bossların bize saldırı yapmasını engelliyor

Hileye Gelmesini İstediğim Özellikler:
Öncelikle tabii ki hileyi yaptığı için @maskelihileci 'ye çok teşekkür ederim.
  • Skillerin bekleme sürelerinin sıfırlanması.​
  • Skillerin harcadığı enerji miktarının sıfırlanması.​
  • Kullandığımız özel kartların alt kısımda ki bekleme sürelerinin sıfırlanması.​
  • Ghost Hack'e saldırı yaparken dahil yaratıkların bizi görememesi özelliğinin eklenmesi.​
  • Move Speed Hack konusunda belirttiğim hatanın düzeltilmesi.​

Aga tek atma yada şu god mode modu için şart yaratıklar saldırı yaparken bizi görmese iyi olcakta mesela ben yine oyunu bıraktım yine güncelleme gelirse yeniden başlıcam​
  • Oyunda PvP Tarzı bir sistem geldiği için God Mode özelliği hoş olabilir.​

Son düzenleme:
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
move speed i yaratıklarla savaşırken aç kapatmak için geri dönerken move speed i kapat portal gibi yer varya bölüm sonu ordan geç kapanmış oluyor sunucuda yüklenmesi gerekiyor

Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
move speed i yaratıklarla savaşırken aç kapatmak için geri dönerken move speed i kapat portal gibi yer varya bölüm sonu ordan geç kapanmış oluyor sunucuda yüklenmesi gerekiyor
teşekkür ederim deneyeceğim

Üye
8 HİZMET YILI
Aga tek atma yada şu god mode modu için şart yaratıklar saldırı yaparken bizi görmese iyi olcakta mesela ben yine oyunu bıraktım yine güncelleme gelirse yeniden başlıcam

Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Aga tek atma yada şu god mode modu için şart yaratıklar saldırı yaparken bizi görmese iyi olcakta mesela ben yine oyunu bıraktım yine güncelleme gelirse yeniden başlıcam
God Mode bu tarz bir oyun için abartı olabilir ama pvp'de gerekli olabilir malum oyuna sürekli yeni şeyler getiriyorlar. konuya ekliyeceğim.

Üye
8 HİZMET YILI
God Mode bu tarz bir oyun için abartı olabilir ama pvp'de gerekli olabilir malum oyuna sürekli yeni şeyler getiriyorlar. konuya ekliyeceğim.
Hacı level kasmak için gerçekten lazım vuruş gücü falan arttırabilirse geçicez gerçekten oyun güzel ama çok zor

Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Hacı level kasmak için gerçekten lazım vuruş gücü falan arttırabilirse geçicez gerçekten oyun güzel ama çok zor
Bunun için aslında her bölümün levellerini ayarlamışlar basicleri yaparak hikayeden devam edebilirsin, fakat hard ve manic'de görevlerden alıyorsun, fakat ana hikaye görevleri genelde basic'den ilerliyor :)

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
tek atma özelliği olunca hile anlaşılıyor 400 cana düz vurup öldürüyosun yani :D

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
oyunda yeniyim Auto Items Pickup bu ne işe yarıyor acaba ? sonracıma kombo hacki de anlayamadm kombo değiştirme ne oluyo, yardımcı olursanız seviniriim sorularım için :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
SoulWorker İndirip Hile Kullanmayı Düşünüyordum. Teşekkürler!

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Yararlı bilgiler gardaşım adamlar hileyi yeni indiriyorsa okuya bilir +

Moderatörün son düzenlenenleri:
x86-x64 Assembly
Kurucu
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Gelmesini İstediğim Özellikler :
Öncelikle tabi ki hileyi yaptığı için '' maskelihileci ''ye teşekkürler.
Hilenin gelecek sürümlerinde birkaç özellik önermek istiyorum ;
1-Skillerin bekleme sürelerinin sıfırlanması
2- Skillerin harcadığı enerji miktarının sıfırlanması
3-Kullandığımız özel kartların alt kısımda ki bekleme sürelerinin sıfırlanması
4-Ghost Hack'e saldırı yaparken dahil yaratıkların bizi görememesi özelliğinin eklenmesi
5-Move Speed Hack konusunda belirttiğim hatanın düzeltilmesi.

Cevaplarını teker teker verem size ;

1.Skillerin bekleme süreleri server side denemeler yaptım ama skiller işlemedi.
2.Skillerin harcadığı enerji miktarıda server side gene denemeler yaptım işe yaramadı.
3.Kullandığımız özel kartların bekleme süreleride server side :D
4. Ghost Hackda saldırı yaparken yaratıkların bizi görmemesi eklenirse, Saldırıların işlemez oyun baştan aşağı serverside olduğundan dolayı saldırı yaptıgında görünür olmak zorundasın.
5.Movspeeddeki hata değil oyunun belli bi hız sınırı var, Haraket hızı sınırı yüzünden öyle oluyor, Başka bi yöntemle karakter hızlandırılabilirse belkide yapılabilir ama uzun bi uğras gerek.

Ve Son olarak bazı arkadaşlar demişki damage hilesi falan gelsin, Mümkün değil dediğim gibi oyun baştan aşağı server side mobların kordinatlarını bile değiştirirsem, Saldırdıgında moblara işlemez o derece bi server side oyun :D

Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
oyunda yeniyim Auto Items Pickup bu ne işe yarıyor acaba ? sonracıma kombo hacki de anlayamadm kombo değiştirme ne oluyo, yardımcı olursanız seviniriim sorularım için :D
kestiğimiz yaratıklardan düşen para, item gibi şeyleri otomatik olarak topluyor, combo hack ise istediğimiz stili seçerek o komboyu sürekli tekrar etmemize olanak sağlıyor.

4-Ghost Hack'e saldırı yaparken dahil yaratıkların bizi görememesi özelliğinin eklenmesi

2.Skillerin harcadığı enerji miktarıda server side gene denemeler yaptım işe yaramadı.
4. Ghost Hackda saldırı yaparken yaratıkların bizi görmemesi eklenirse, Saldırıların işlemez oyun baştan aşağı serverside olduğundan dolayı saldırı yaptıgında görünür olmak zorundasın.
5.Movspeeddeki hata değil oyunun belli bi hız sınırı var, Haraket hızı sınırı yüzünden öyle oluyor, Başka bi yöntemle karakter hızlandırılabilirse belkide yapılabilir ama uzun bi uğras gerek.

Ve Son olarak bazı arkadaşlar demişki damage hilesi falan gelsin, Mümkün değil dediğim gibi oyun baştan aşağı server side mobların kordinatlarını bile değiştirirsem, Saldırdıgında moblara işlemez o derece bi server side oyun :D
teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
just little info for the admins and coder u can to dmg hack and god mode u just have to disable anti debugger and u can hack life and dmg dmg is not script based u have to handle whit packets good luck

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI

kestiğimiz yaratıklardan düşen para, item gibi şeyleri otomatik olarak topluyor, combo hack ise istediğimiz stili seçerek o komboyu sürekli tekrar etmemize olanak sağlıyor.

teşekkürler.
Hocam, hile inject edilir edilmez oyun kendini kapatıyor kısacası crash veriyor. Düzeltebilir misiniz? Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...