- Yasaklandı
-
Aynı hatayı aldım sadece oyunu kütüphaneden onarıp pcyi yeniden başlatıp giriş yaptıgımda açıldı, eger öyle yapmadıysann dene bakalım dostumMerhaba Arkadaşlar Ben Daha Yeni Steam den Soulworker İndirdim Ama Açılmıyor Ekli dosyayı görüntüle 70331
Yukarıda Gördüğünüz Resim de 5 Dakika Bekletiyor Ve Kapanıyor İnternette Biraz Araştırdım Ve Sunucuların Kapandığı Gibi Bir Haberle Karşılaştım Eğer Bi Hata Varsa Çözümü Veya Bi Hata Değilse Oyunun Hangi Sürümünde Oynamalıyım Lütfen Yardım Ah Bide Lütfen Bu Konuda Bilgi Sahibi Olanlar Yazsın Hiçbirşey Bilmeyip Sırf Yorum Kasmak İçin AA Çok Başarılı Bi Hile Olmuş Teşşekürler Diye Yazmaasın Lütfen.
Nasıl OnaracağımAynı hatayı aldım sadece oyunu kütüphaneden onarıp pcyi yeniden başlatıp giriş yaptıgımda açıldı, eger öyle yapmadıysann dene bakalım dostum
Nasıl Onaracağım
Teşekkürler Bi Deneyip BakacağımBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapizleyip yaparsın basit birşey
Hileli oynayacaksan haberin olsun banlanıyoruzTeşekkürler Bi Deneyip Bakacağım
hehe aklımı okudunHileli oynayacaksan haberin olsun banlanıyoruz
işe yaramadıBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapizleyip yaparsın basit birşey
kankam valla başka bir yolunu bilmiyorum, konu açık kalır bilen gelir anlatır zaten üzgünümhehe aklımı okudun
Post automatically merged:
ah bu işe yaramadı
işe yaramadı
şey steam serverinde hata fln yok demi yani sen girebiliyomusunkankam valla başka bir yolunu bilmiyorum, konu açık kalır bilen gelir anlatır zaten üzgünüm
yok dostum ban yediğim için giremiyorum oyuna benşey steam serverinde hata fln yok demi yani sen girebiliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?