Ultra Üye
dediğin şey çok sacma zaten space basıp combo yaptıgın için spacelyle combo yapacagın yeri ayarlıyor oyun yoksa yine sağtık basabiliyorsun ve bütün scriptlerde öyleMerhaba, bildiğiniz üzere LPReborn scriptindeki çoğu configde combo atmak için space tuşuna basılı tutmak gerekiyor. Ama oyunda space tuşuna bastiğimda sağ tık görevi görüyor ve karakteri haraket ettiriyor. bu da combo atarken sıkıntı çıkmasına sebep oluyor.Space tuşunun atamasını kaldırmanın bir yolu var mı? Ayarlarda space tuşunu göremedim.
kardeşim daha detaylı anlatayım. İlerde başına gelirse teşekkür edersin oyuna giridiğinizde tam oalrak menünün neresinde hatırlamıyorum bir yerinde dodge attığın skiller var (ben konumlarını biliyorum). eğer spacce bastığında combo yapmıyorsa script o oyuncuyu görmüyor combo yapmadığı oyuncunun aynı zamanda skillerini de dodgelamaz yani menünün dodge yerinde o karakterin skilleri gözükmüyorsa sorunun sebebi configtedir kontorol edersin dostum. Ne kadar açıklayabildim bilmiyorumdediğin şey çok sacma zaten space basıp combo yaptıgın için spacelyle combo yapacagın yeri ayarlıyor oyun yoksa yine sağtık basabiliyorsun ve bütün scriptlerde öyle
tam anlamadıysam k bakma space basmadıgında dodgelemiyorda demek istiyorsun heralde tam tersine ben oyle bi sorun yaşamıyorum lane ye giderken normal mouse kullanıyorum ve çimene pusan bc q lerini dodgeledigim cok oldu hatta totemsiz nsl dodgeliyorsun sc sin fln muhabbetleri dönmüştükardeşim daha detaylı anlatayım. İlerde başına gelirse teşekkür edersin oyuna giridiğinizde tam oalrak menünün neresinde hatırlamıyorum bir yerinde dodge attığın skiller var (ben konumlarını biliyorum). eğer spacce bastığında combo yapmıyorsa script o oyuncuyu görmüyor combo yapmadığı oyuncunun aynı zamanda skillerini de dodgelamaz yani menünün dodge yerinde o karakterin skilleri gözükmüyorsa sorunun sebebi configtedir kontorol edersin dostum. Ne kadar açıklayabildim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?