Spam-Gereksiz mesajlara tolerans gösterilmemesi ve raporlama sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
@CauSXOXO ve @nader11ndeu hocamın yapmış olduğu CrossFire hilesini kullanabilmek için Onaylı Üye olmak gerekiyor. Üyelik gereksinimi dün getirildi herkes bu dandik oyun için yorum spamlamaya başladı. Konumuz bu değil. Her gereksiz yorum için uyarı verilmesini talep ediyorum.

5 tane spam yorumu silip tek bir uyarı vermek yerine hepsine tek tek uyarı verilsin. Şunu unutmayın insanlara karşı sert olmadığınız sürece başınızın tepesine çıkarlar. CrossFire için durum böyle ise Valorant çıkınca düşünemiyorum bile.

Özet olarak spam mesaj atanlara göz yumulmasın. (Göz yumulmuyor zaten fakat cezalar yetersiz)

Seçkin Üye ve üzeri için raporlama süresi kaldırılsın.

Bir konuda 5-6 tane spam yapan kişileri raporlamam 2 dakikamı aldı. Bu süre bizler için kaldırılsın. Şimdilik bu kadar teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ya sabah bi konuya baktım adamın yardım istiyor biride helal yazmış

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Fazla raporlayınca altın madalya takmıyolar kankam fazla şeyyetme modlarda insan sonucta

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Haklısın en son lolcüler basmıştı burayı 5 dk da bir boş konu açıp spam yapıyorlardı sonradan gittiler . D

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Aşırı baskınlar olmadığı ve yasaklar aşılmadığı sürece bu kadar ciddiye alınması gereksiz olabilir bence.

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
"5 tane spam yorumu silip tek bir uyarı vermek yerine hepsine tek tek uyarı verilsin." insanları forumdan soğutmanın anlamı yok.
"Bir konuda 5-6 tane spam yapan kişileri raporlamam 2 dakikamı aldı." Konuyu raporlaman yeterli.

Sistem gayet iyi spam yapanlara gerekli işlemleri yapıyoruz.

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Şöyle bir ekleme yapayım oyunun dandik olup olmadığına sen mi karar veriyorsun tam olarak. Eleştiriye açığım ancak düzgün bir dille olanını değerlendiririm. Yıkıcı değil yapıcı olmaya çalışıyoruz. Üye 10 yorumu atana kadar görmediysek 10 uyarı mı alacak yaptığının tam olarak yanlış olduğunu bilmediğinden 1 kere uyarılması mı mantıklı 10 kere mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...