NekroSanta
Süper Üye
biz afedersin eşşek başı mıyız ? biz emeğimizle kasarken senin gelip böyle söylemen gerçekten çok saçma. bir günde 300 mesajı kasmaya çalışırsan otur paşalar gibi 5 saat pc başında.herkes üye olmak için uğraşıyor yapacakları birşey yok ki cooldown olmasa zaten iyi ama ne yapalım başka yorum yapıcaz veya 6 saat aralıksız yorum yapıcaz
Dostum haklısın rapor cd si sinir bozucu olabiliyor.Ancak yetkililerimizinde insan olduğunu lütfen unutmayalım, ve boş rapor yapanda var. Sana basitce şöyle söyleyim o spam yorum atanlar boş yere raporda atabilir, ve buda baya uğraştırıcı olur. Şuanki sistem gayet yerinde ve çalıştığını düşünüyorum. Eğer bir konuda 1'den fazla kural ihlali varsa konuyu raporlayarak yorumun rakamı olur şöyle yapabilirsiniz. Konuyu raporlayıp kural ihlali olan yorumlarıHerhangi bir desteğe falan ihtiyacım olduğunda yardım talep ediyorum, ardından hemen konuyla alakası olmayan insanlar saçma sapan yorum atıyor, rapor ediyorum bu sefer de rapor COOLDOWN'u ile karşılaşıyorum Şaka gibi... Umarım spam atanların cezasını arttırırsınız. ve umarım şu cooldownu kaldırırsınız (sadece rapor için olanı) teşekkürler
Açıklaman için teşekkür ederim. Bundan sonra yorum id leri ile tek rapordan birden fazla atacağım. sizleri de anlıyorum yorucu iş bana kalsa yorum atma süresi 1 dakika bile fazla (adam gibi düzgün) yazanlar için teşekkürlerDostum haklısın rapor cd si sinir bozucu olabiliyor.Ancak yetkililerimizinde insan olduğunu lütfen unutmayalım, ve boş rapor yapanda var. Sana basitce şöyle söyleyim o spam yorum atanlar boş yere raporda atabilir, ve buda baya uğraştırıcı olur. Şuanki sistem gayet yerinde ve çalıştığını düşünüyorum. Eğer bir konuda 1'den fazla kural ihlali varsa konuyu raporlayarak yorumun rakamı olur şöyle yapabilirsiniz. Konuyu raporlayıp kural ihlali olan yorumları
#1 konuyla alakasız yorum #3 yanlış dil #5 küfür gibi (örnek bu )konuyu raporlayın. Hem siz beklememiş olursunuz hemde yetkililerimizin işini kolaylaştırırsınız iyi forumlar.
Elimden geldiğince rapor ediyorumforumun çoğu postunda var bu dediğin, müdahale edilmesi gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?