NekroSanta
Süper Üye
Meselaa hesapla bakim 361 mesajım var bu demek oluyor ki 1 dakika BİTTİĞİ an mesaj yazsam paso. 6 saatimi ARALIKSIZ harcamış oluyorum ve ben bu forumda 3 yıldır takılıyorum. ben spam yorum atanlardan şikayetçi oluyorum. Yoksa sen de mi atıyorsun ki bana karşı çıkıyorsunya gncabar kardeşim abartıyorsunuz ne emeği allah için ne emeği saçmaladın resmen yorum yaparak ne emeği kasıyorsun bi söle bkm
Elimizden geldiğince faydalı yorum yapmaya çalışıyor ve spam atanları bildiriyoruz . Discord bu konuda çok daha avantajı hızlı çözüm içinHerhangi bir desteğe falan ihtiyacım olduğunda yardım talep ediyorum, ardından hemen konuyla alakası olmayan insanlar saçma sapan yorum atıyor, rapor ediyorum bu sefer de rapor COOLDOWN'u ile karşılaşıyorum Şaka gibi... Umarım spam atanların cezasını arttırırsınız. ve umarım şu cooldownu kaldırırsınız (sadece rapor için olanı) teşekkürler
gerçekten haklısın dostumHerhangi bir desteğe falan ihtiyacım olduğunda yardım talep ediyorum, ardından hemen konuyla alakası olmayan insanlar saçma sapan yorum atıyor, rapor ediyorum bu sefer de rapor COOLDOWN'u ile karşılaşıyorum Şaka gibi... Umarım spam atanların cezasını arttırırsınız. ve umarım şu cooldownu kaldırırsınız (sadece rapor için olanı) teşekkürler
dostum ben 5 senedir üyeyim bende kullanamıyorumvalla dediğin doru darknes çünkü yapacak başka birşeyimiz yok yorum yapmak için aldırış göstereceksiniz mecburiyetten bu bak ben 2 yıl önce üye oldum ama yorum yapmadım diye hile kullanamaıyorum saçmalık
kağle alınmadı gibi bir durum olması imkansız. Gönderdiğiniz raporları biz bizzat inceleyip çözümlüyoruz, konuya gelince "Spam Fighter (Spam savaşçısı)" arkadaşlarımız rapor atıyor ve siteyi spamdan ve gereksiz yorumlardan temizlememize yardımcı oluyorlar, ayrıca sizde rapor atarak bize yardımcı olabilirsiniz. Dediğiniz colldown olayına birşey diyemem kurucu veya adminimizin görüşünü almak gerek.aynen aga bende dün baya bi gördüm adam saçma sapan yorumlar atıyor uyardım pek kağle almadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?