- Yasaklandı
-
Banlı Üye
yanımda olsa keşkesana o kadar katılıyorum ki konu açıyon mesela android telefonuma şunu nasıl yükleyecem diye adam gelmiş altına tek kelime yazıyor "android" çıldırmamak elde değil yanımda olsa neler yaparım ona bilemiyorum böyle kanser bişey olamaz
ben de öyle yapiyim o zamanBu kadar hızlı report edersen yetkilerin hepsine bakması daha uzun olacaktır bana göre süre gayet yeterli. Sana tamamen katılıyor bazen sekme sekme konu açık bırakıyorum sırayla reportluyorum
çok kanser kitle var malesef bazen harbiden çileden çıkarıyorlar başlığa yorum kasanlar yazmasın repliyorum yazıyom adamlar hala yazıyor repliyom yorumları kaldırılıyor aynı adamı başka biyerde yine aynı kanser cevaplarla görüyorum bunların nesli ne zaman tükenecekyanımda olsa keşke
onu da bırak adam mesela ucuz fiyatlı ekran kartı arıyorum gelip (3090 maybe) falan gibi saçma sapan şeyler yazıyorlar ben de elimden geldikçe reportluyorumsana o kadar katılıyorum ki konu açıyon mesela android telefonuma şunu nasıl yükleyecem diye adam gelmiş altına tek kelime yazıyor "android" çıldırmamak elde değil yanımda olsa neler yaparım ona bilemiyorum böyle kanser bişey olamaz
ben acayip triggerlanıyorum laned olsunonu da bırak adam mesela ucuz fiyatlı ekran kartı arıyorum gelip (3090 maybe) falan gibi saçma sapan şeyler yazıyorlar ben de elimden geldikçe reportluyorum
geçenlerde 3030 ekran kartlı pc toplamış biri 3030 ekran kartı yokonu da bırak adam mesela ucuz fiyatlı ekran kartı arıyorum gelip (3090 maybe) falan gibi saçma sapan şeyler yazıyorlar ben de elimden geldikçe reportluyorum
bence de öyle bir rozet gelse iyi olur.Bencede kısaltılırsa güzel olur bugün 100'den fazla raporlama yaptım forumda çok fazla spam yapan kişiler var spam Fighter'lik geri gelse fena olmaz.
mantıklı bir çözümbence seckin üye ve üstünde rapor süresi kalkmalı
Tamam hocam teşekkürler bekliyoruz kararlarıBu durumun önüne geçmek için yakın zamanda radikal kararlar alacağız. Sıkıntının farkındayız ve var gücümüzle çalıştığımızı bilmenizi isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?