Ben hatayı PC'de alıyorum ama, telefondaki Pubg'yi silmek işe yarar mı ki?Bu dünya çapında ortaya çıkan bir sorun. Şu anlık PUBGM sorunu düzeltecek bir şey yapmadı.
Düzelmesi için tek bir yol var; "Telefondaki uygulamayı silip tekrardan yüklemek."
Nerden izlemek istiyorsan, oradaki uygulamayı silip yükleyeceksin, yazdığını yanlış okumuşum en başta.Ben hatayı PC'de alıyorum ama, telefondaki Pubg'yi silmek işe yarar mı ki?
Pek bir bilgim yok da ne diye arattırmalıyım internette?Pubg bunu anti hile için yaptı bunu devre dışı bıraktı bunun için bypass yani çeşitli connector lazım dostum internetten bypass indirip ancak öyle izliyebilirsin
Pubg mobile bypass diye yaz fakat güvenilir al rat yiyebilirsinPek bir bilgim yok da ne diye arattırmalıyım internette?
Yanlış anlaşılmasın hileyle ilgili bir sorun yok Pubg'nin kendi sorunundan bahsediyorum ben, hile zaten kusursuz çalışıyor.bende yazmıyodu en son kullandığımda sende sorun vardır kanka
tamamdır özür dilerim yanlış anlamışımYanlış anlaşılmasın hileyle ilgili bir sorun yok Pubg'nin kendi sorunundan bahsediyorum ben, hile zaten kusursuz çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?