16 Nis 2022 #21 BAMBIK B Onaylı Üye Katılım 9 Nis 2022 Mesajlar 62 Çözümler 1 Tepki puanı 0 Yaş 38 4 HİZMET YILI servis sağlayacınızın hız testini deneyiniz
3 May 2022 #22 heady Seçkin Üye Katılım 5 Tem 2017 Mesajlar 347 Tepki puanı 1 Ödüller 8 Yaş 26 8 HİZMET YILI site sorunlu olabilir.
4 May 2022 #23 hbweb H Onaylı Üye Katılım 16 May 2021 Mesajlar 50 Tepki puanı 3 5 HİZMET YILI Ethernet kablosuyla test edin. İndirdiğiniz sitenin sunucularında sıkıntı olabiliyor farklı sitelerde deneyin ve idm kullanın indirme yaparken.
Ethernet kablosuyla test edin. İndirdiğiniz sitenin sunucularında sıkıntı olabiliyor farklı sitelerde deneyin ve idm kullanın indirme yaparken.
4 May 2022 #24 Weroxy 072 W Onaylı Üye Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 50 Tepki puanı 2 Yaş 26 4 HİZMET YILI FarukAcar' Alıntı: Merhaba arkadaşlar speed test yapıyorum indirme hızım 60mbs çıkıyor ama normal indirdiğim zaman indirme hızım 30mbs den yukarı çıkmıyor. (indirme sınırı yok) (buraya resim ekleyemedim, sonuçlara linklere tıklayarak bakabilirsiniz) Hız Testi: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap İndirme Sonucu: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... bendede oluyor kanka çözümünü arıyorum
FarukAcar' Alıntı: Merhaba arkadaşlar speed test yapıyorum indirme hızım 60mbs çıkıyor ama normal indirdiğim zaman indirme hızım 30mbs den yukarı çıkmıyor. (indirme sınırı yok) (buraya resim ekleyemedim, sonuçlara linklere tıklayarak bakabilirsiniz) Hız Testi: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap İndirme Sonucu: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... bendede oluyor kanka çözümünü arıyorum