Yarar ama sıkıntılı ven sahsen dediğim gibi kullanıyordumben mouse a bant yapıştımştım usta işe yarıyodu baya
Post automatically merged:
bide şey var şu a101 de bimde satılan auto clicker makrosu olan mauselar onlardan alabalirsin
7clicker yükle o daha iyi bi çoğundanMacro önerisi için sorduğumda bir çok arkadaş SpeedAutoClicker önermişti kullanayım dedim ama ne yaparsam yapayım tek tek vuruyor cps yükselmiyor, çözümünü bilen veya Macro için ayar bilen varsa yazabilir mi?
(Hypixel oynuyorum)
İnşallah işine yaramistir cevabını bekliyor olacağım sıkıntı olursa yazMacro önerisi için sorduğumda bir çok arkadaş SpeedAutoClicker önermişti kullanayım dedim ama ne yaparsam yapayım tek tek vuruyor cps yükselmiyor, çözümünü bilen veya Macro için ayar bilen varsa yazabilir mi?
(Hypixel oynuyorum)
Evet katılıyorum ama hayla çalışıyor ben oyunu bıraktım ama kullanan arkadaşlarım var ve sorunsuz kulaniyolar sadece ayar yapmak lazım o kadarSpeedAutoClicker çok eski bı yazılım. Cps yükselmiyorsa fixlenmiş olabilir. Eskiden çok fazla kişi onu kullanıyordu. Ücretli macro kullanmanı öneririm.
7clicker için kullandığın bi ayar var mı7clicker yükle o daha iyi bi çoğundan
genelde ayar yok çok yüksek ayarlara alma banlatıyorlar genelde bide farenin yan tuşlarına atamaya bak elinin altında çabuk aç kapa yaparsın7clicker için kullandığın bi ayar var mı
İlk defa duydum programi ama dediğine göre başarılı bir aoutoclicker mis herkesin kullandığı program farklı sonuçtaCok Free Auto Clicker diye bir program kullanıyordum ben 0.05 gibi bir seçeneği vardı 16cps vuruyordu
Ben so ve cr e kullanıyordum bi ara hypixeldede kullanmıştım ve sıkıntı çıkmamıştı ama şimdi bilememSpeedAutoClicker Eski Bir Program ve Hypixel Gibi Bir Sunucu Fixlemiş Olabilir
farklı macro uyg. var onları kurabilirsin kankamMacro önerisi için sorduğumda bir çok arkadaş SpeedAutoClicker önermişti kullanayım dedim ama ne yaparsam yapayım tek tek vuruyor cps yükselmiyor, çözümünü bilen veya Macro için ayar bilen varsa yazabilir mi?
(Hypixel oynuyorum)
Arama motoruna autoclicker yaz güvenli olanı indir eğer olmaz diyorsan youtube'dan bakabilirsin.Macro önerisi için sorduğumda bir çok arkadaş SpeedAutoClicker önermişti kullanayım dedim ama ne yaparsam yapayım tek tek vuruyor cps yükselmiyor, çözümünü bilen veya Macro için ayar bilen varsa yazabilir mi?
(Hypixel oynuyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?