Seçkin Üye
bakayım bir ona reis önerin için teşekkür ederimhocam 2015 ten itibaren bu hacking işlerinin içindeyim. bu zamanlarda çok fazla hile türedi. Spirt detected olabiliyor, vac yeme riskin yüksek. Sana midnight.im önerebilirim. hem fiyatı uygun hem de güvenilir
bu da rusların yaptığı hile herhalde dimibakayım bir ona reis önerin için teşekkür ederim
Spirthack invitelımı bilip bilmeden boş yorum yapmasan iyi edersin 30 tllik hilenin ne invitesi olucakspirt hack herkeste olmaz invite ile alınır tahminen toplasan türkiyede 50 60 kişide vardır BENCE. burda her kullandım diyene inanmamanı öneririm spirt kullandıysalarda eğer fakedir diye düşünüyorum
reis öncelikle Selamın Aleyküm cevap verdiğin için saol legit oynarsan ban yokmuş sen ban yedin mi biri diyor ban yiyorsun biri diyor yemiyorsun kime inanıcam aklım karıştı yardımcı olursan sevinirim istersen özelden de cevap verebilirsinSpirthack invitelımı bilip bilmeden boş yorum yapmasan iyi edersin 30 tllik hilenin ne invitesi olucak
Post automatically merged:
Spirti 8-9 ay kullandım sormak istedigin birşey varsa sorabilirsin invitelı değil
Ve Aleykum selam Bak şimdi dostum ilk kullandığım zamanlar gerçekten güzel bir hileydi ama 2019 kasım ayında vac dalgası geldiginde 2 tane hesabım vac yedi spirtten sonrasında kullanmamaya başladım legiti gerçekten güzeldi ama menüyü açtıgında aniden ping yapıyordu bazı fps sıkıntıları vardı şuan düzeldimi bilmiyorum ama sana önerecegim bir hile var oda midnight dır bayadır yakalanmamış diyorlar benim bir arkadaşım kullanıyor 2 haftadır şuan bir sıkıntısı yok.Ayrıca girdigim lobilerde millete öve öve bitiremezdim hileyi ama vac yedirdi gözümden düştüreis öncelikle Selamın Aleyküm cevap verdiğin için saol legit oynarsan ban yokmuş sen ban yedin mi biri diyor ban yiyorsun biri diyor yemiyorsun kime inanıcam aklım karıştı yardımcı olursan sevinirim istersen özelden de cevap verebilirsin
reis midnight ı da duydum siteye de kayıt oldum ve baya ucuz bir hile onda bir sıkıntı çıkarmıVe Aleykum selam Bak şimdi dostum ilk kullandığım zamanlar gerçekten güzel bir hileydi ama 2019 kasım ayında vac dalgası geldiginde 2 tane hesabım vac yedi spirtten sonrasında kullanmamaya başladım legiti gerçekten güzeldi ama menüyü açtıgında aniden ping yapıyordu bazı fps sıkıntıları vardı şuan düzeldimi bilmiyorum ama sana önerecegim bir hile var oda midnight dır bayadır yakalanmamış diyorlar benim bir arkadaşım kullanıyor 2 haftadır şuan bir sıkıntısı yok.Ayrıca girdigim lobilerde millete öve öve bitiremezdim hileyi ama vac yedirdi gözümden düştü
legit mi oynadın yoksa belli mi ettinkanka kullandım ban yedim 3. günde tavsiye etmem
Sen söylenilene bakma kardeşim bana çogu kişi bu hileyi önerdi rusların yaptıgı hileler ucuz oluyor ben memesensede kullandım ama sana önermedim neden çünkü ban yedirdi bana midnight denemeni tavsiye ediyorum yinede sen bir araştır bak sen bilirsinreis midnight ı da duydum siteye de kayıt oldum ve baya ucuz bir hile onda bir sıkıntı çıkarmı
saol reis önerin için spirt hack vardı aklımda şuan midnight oldu ve daha ucuz Allah Razı olsun inş ban yemem saol başkanSen söylenilene bakma kardeşim bana çogu kişi bu hileyi önerdi rusların yaptıgı hileler ucuz oluyor ben memesensede kullandım ama sana önermedim neden çünkü ban yedirdi bana midnight denemeni tavsiye ediyorum yinede sen bir araştır bak sen bilirsin
aradaa kaldım midnight mı spirt mispirthack ciddi ciddi vac koruması olan tek adam akıllı hile ve legit oynarsan harbiden yemiyorsun
midnight almayı düşünüyorum reis bunun hakkında düşüncen nasıl ?spirthack dedect dostum şu anda onetap alabilirsin bütçen iyi sen ben kullanıyorum gayet memnunum
veya nixware al onda onetap v2 ***** versiyon var onu kullan o'da güzel hemde rus rublesi ile satıldığı için çok ucuz 11tl fln aylığı
evet abi benle konuşmuştun arada kaldım ne yapsam bilemiyorum6-7 ay spirthack kullandım ben hatta burada forumdan biriylede konuşmuştuk bu mevzuyu ya sensin yada başka biri hatırlamıyorum herşeyi anlatmıştım yani. Spirthack şuanda alıp alabileceğin cs go aleminde sayılı hilelerden birisi vac koruması mevcut geriside sana kalmış bir mevzu süreklide otomatik olarak güncelleniyor. Ayrıca Türkçe destekte alabiliyorsun dc üzerinden. Ben cs go yu artık oynamadığım ve bıraktığım için fazla içli dışlı değilim. Spirthack fiyatına göre baya özelliği olan hile geneliyle zaten rus hileleri oldukça ucuz 1 aylığı 300 ruble yani 27,60 kr'a geliyor. Chat bölümünde sağlam cfg paylaşan elemanlar var gene o bölümden de cfg isteğinde bulunabilirsin yardımlaşma üzerine dayalı yani herşey. Ortamda ruslardan çok Türk kullanıcılar mevcutÖyle saçma sapan Youtube kanalları sırf sponsor oldular ettiler diye tanıttıkları beş para etmez Türk yapımı hilelerede aldanmayın genelde copy paste hileleri yağlayıp, cilalayıp önünüze seriyorlar. Spirhack'i kullandığımdan biliyorum hiç pişman etmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?