paralı spoofer alın hocam formatla uğraşılmazArkadaşlar valorantta van 152 hatası alıyorum, HWID ban diye geçiyormuş.
Laptop Asus Tuf Gamin kullanıyorum. Spoofer almak yerine format attırsam banım kalkar mı, Format sırasında neler yapmam gerekiyor ?
Daha önce yapan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
kanka kalkmıyor ya spoofer şartArkadaşlar valorantta van 152 hatası alıyorum, HWID ban diye geçiyormuş.
Laptop Asus Tuf Gamin kullanıyorum. Spoofer almak yerine format attırsam banım kalkar mı, Format sırasında neler yapmam gerekiyor ?
dc verirmisiniz hocamkalkmıyor denedim ben baya illa spoofer lazım hocam 50 tl ye almıştım yazın
kalkmaz kankaArkadaşlar valorantta van 152 hatası alıyorum, HWID ban diye geçiyormuş.
kalkmaz kankaArkadaşlar valorantta van 152 hatası alıyorum, HWID ban diye geçiyormuş.
Arkadaşlar valorantta van 152 hatası alıyorum, HWID ban diye geçiyormuş.
Daha önce yapan arkadaşlar yazarsa sevinirim.k
eyvallah reis ya arkadaşa baya yardımcı olmuştur bu cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?