Onaylı Üye
Secure boot acik mi kontrol et ?
cmd yi yönetici olarak çalıştırdığından emin ol
değil
Arkadaşlar anakartın tam modeli gigabyte B450M S2H.
Eminim.
Hocam aynı ana kart bendede var asuslarda olmuyor bilgine
Hocam ayni anakarta sahibiz. Bu sorun secure booot tan kaynakli oluyor. Bir kontrol et bence sen
Anladım da asus değil.
Seni mi kırıcam hocam bakayım bi daha.
Calistira msinfo32 yazip guvenli on yukleme acik mi bakarsan icim rahatlar
dostum amidewın ı valo için kullanıyorsan kullanma boşuna fixlendi o + olarak eğer asus ise işe yaramıyor o taktik anakartının tam markası ne?
Helal sana sorun secure boot'un kapanmamasındaymış dump'ı editleyerek hallettim, tekrardan teşekkürler ^^
Bildiğim kadarıyla valorant ban methodunu değiştirene kadar çalışır bu ama, gerçekten fixlendi mi?
Raid yaptım ya zaten amidewinde sorun çıkınca yazdımDedim sana kontrol etbir de amidewin tek basina yetmez artik valo için. Yine de dene ban yersen raid ile format at tekrar amidewin yap banin yuksek ihtimal kalkar
Anakart mac adresini de degistir unutmadan . Bios up la bir deRaid yaptım ya zaten amidewinde sorun çıkınca yazdım
Anakart mac adresini anlamadım da mac adresini hallettim bios da halloldu.Anakart mac adresini de degistir unutmadan . Bios up la bir de
Helal sana sorun secure boot'un kapanmamasındaymış dump'ı editleyerek hallettim, tekrardan teşekkürler ^^
Bildiğim kadarıyla valorant ban methodunu değiştirene kadar çalışır bu ama, gerçekten fixlendi mi?
Anakart mac adresini anlamadım da mac adresini hallettim bios da halloldu.
He bunu yaptım anakart diyince kafam karıştı pardon.buradan değer yerine gel. Değere , google a mac generator yaz gir bir siteye herhangi bir mac adresini - siz bir sekilde yaz kaydet.
dostum van 5 alıyorum mümkünse bana da atabilirmiyiz benim anakartım msi b250mAnakartım B450M S2H, insyde BIOS'um yok ama spoofer, amidewin ve dmiedit ile değerleri değiştiremiyorum. Hata falan almıyorum, amidewin yeni Serial'i yazıyor. Tekrar kontrol ettiğimde eski haline dönmüş oluyor. Dmiedit'te de default string olarak görünüyor Serial'lerim ve UUID değiştiremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?