Onaylı Üye
evet bozacaktır işlemci kodlarıyla oynuyorsun
Bazı firmalarının altındaki barkodu yeterli oluyor ama diğerlerinin seriallerini değiştirmek ne yazıkki garantilerinide etki ediyor brom. Umarım bozulmadan kullanırsın parçalarını. İyi forumlar.Başlıkta da belirttiğim gibi. Perm Spoofer kullanmak parçaların garantisi için bi sorun oluşturur mu? Bilen veya başına gelen var mı?
valla monsterda sorun olmadı ama diğer firmaları bilememBazı firmalarının altındaki barkodu yeterli oluyor ama diğerlerinin seriallerini değiştirmek ne yazıkki garantilerinide etki ediyor brom. Umarım bozulmadan kullanırsın parçalarını. İyi forumlar.
keşke yapmadan onunda konusunu açsaydın yardımcı olurduk temp spoofer da alabilirdinO zaman artık çok geç zatenNeyse umarım 2 yıl daha bozulmaz da pişman olmam
peki hangi laptop kullanıyorsun? CLEVO mu Tongfang mıvalla ben spof attım monstera sordum altındaki etiketler durdugu sürece sorun yok fotoğrafını bile çeksen yeterli dedi birçok kez bayisinde işlemde yaptırdım bir sorun çıkarmadılar bilemiyorum
Sıkıntı yok yaa. Zaten nerdeyse bedavaya aldım. Amazon Almanyadan 11 kasım indirimlerinde 1 tb samsung m2 aldım 1.2k yakeşke yapmadan onunda konusunu açsaydın yardımcı olurduk temp spoofer da alabilirdin