Spoofer nedir ne işe yarar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar şu spoofer olayını daha çözemedim. Şimdi ben apex de hile kullandım ve hwid donanım banı yedim bunun için de spoofer lazım 1 günlük spoofer alsam hwid, donanım banımı kaldırsam sonrasın da oyunu sil yükle modem reset yapsam yeni hesap ile girip oynasam spoofer 1 günlük olduğu için hwid, donanım banımı 1 günmü kalkıyor ?
Yani 1 gün sonra o kasmaya başladığım yeni hesap 1 gün sonra oto yine ban yiyecek ozaman .
Aynı şekilde 1 ay spoofer içinde mi geçerli 1 ay aldım donanım banımı kaldırdım ama unuttum 1 ay sonra spoofer almayı veya başka birşey oldu 1 ay boyunca o kasmaya çalıştığım hesap yalan olucak ozaman doğru anlamış mıyım. Bana bu şekilde dendi , ben 1 günlük al sınırsız kaldırır diye biliyordum beni şu konuda bı aydınlatın herkes ayrı birşey söylüyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hayır, 1 günlükte alsanız, 1 aylıkta alsanız, aynı değişmiyor; banınız kalıcı şekilde kalkıyor, ta ki tekrardan 3. parti yazılım kullanıp ban yiyesiye kadar.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hayır, 1 günlükte alsanız, 1 aylıkta alsanız, aynı değişmiyor; banınız kalıcı şekilde kalkıyor, ta ki tekrardan 3. parti yazılım kullanıp ban yiyesiye kadar.
Sağolun hocam bende bu şekilde düşünüyordum taa ki Ömer dmn bunu diyene kadar bı an karşıma çıktı sonra aldığım hilenin satıcısına da dedim oda aynı şekilde dedi kafam karıştı.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
donanım banı yediy sen kalıcı kalır

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kral birşey daha merak ediyorum şimdi ben apexden donanım banı yedim hwid yediğimi anlıyorum oyuna girmiyor hesap geçmişinde de yazıyor ban yediğim sonra komple hesap banı veriyor ama spooflayınca doğru bir şekilde attığımız nereden anlayacağız. Oyuna giriyorsan olmuştur falan diyeceksin ama şimdi delay banı denen birşey de var hemen atmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...