dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Spoofer donanım seriallerini değiştirmek için kullanılırMerhabalar, Spoofer satın almaya kalksak kaç tl ücreti tutar ve bu spoofer dediğimiz şey bilgisayarda neyi değiştiriyor?
Spoofer satın aldıktan sonra .exe yi açıp mı direkt olarak valoranta yeni hesapla gireceğiz yoksa spooferı yapıp format mı atmamız gerekiyor?
Spoofer alıp hwid banı kaldırdıktan sonra spoofer ve dosyaları nereye gidiyor veya tekrar ban yediğimizde kullanabiliyor muyuz?
Site üzerinde güvenli ticaret yapabileceğim spoofer satan satıcı arkadaşınız veya üye tanıyor musunuz tanıyorsanız konuya etiketler misiniz? Teşekkürler.
valorantHangi oyun için lazım ?
Konu Valorant Genel & Tartışma Bölümünde hocam.Hangi oyun için lazım ?
valorant , diskdrive (hdd/ssd) + anakart seri no vb seriallere ban atıyor. bunların serialini değiştirmek için :valorant
Kendi kullandığım TUF Gaming Laptopumda private olan hileyi kullanıyorum şuanlık bir sorun yok ancak masaüstüm hwid ban yedi dün gece. BIOS'da inan bana up/down ve raid işlemi yapabilecek miyim kendime güvenmiyorum gigabyte anakarta sahip ve ssd mevcut değil hdd kullanıyorum masaüstünde.valorant , diskdrive (hdd/ssd) + anakart seri no vb seriallere ban atıyor. bunların serialini değiştirmek için :
1. diskdrive için raid yapmanız gerekiyor (anakartın raid desteği gerekiyor. m2 ssd ye sahipseniz anakartınız m2 raid desteğinin olması da gerekiyor)
2. asus anakarta sahipseniz afuwin ile serialleri değiştirmeniz gerekiyor. Gigabyte/msi gibi anakartınız var ise amidewin/amidedos işinizi görecektir.
3.bios up/down
4.anakart mac adresi değiştirmek
5. modemi reslemek .
bu method hala güncel.
keşke öyle kolay olsa sadece bios up / downGenelde 50-100 dolar arası ücretleri oluyor, tl üzerinden ücretlendirme yapmıyorlar. Googlede üstte çıkan sitelerden bulabilirsin. Ama bios up down ilede ban kaldırmak mümkün. Ben hwidi öyle kaldırmıştım.
Ticket açsam bile fayda edeceğini sanmıyorum çünkü hileden yediğinden eminim belli ettim ve çok fazla maç attım 1 gündeHer oyun için farklı ama bence direk spoofer a yönelme ticket açmayı fln dene
gigabyte anakarta sahibim ben de. raid basit iş . hdd ye raid yapabilirsin sorun yokKendi kullandığım TUF Gaming Laptopumda private olan hileyi kullanıyorum şuanlık bir sorun yok ancak masaüstüm hwid ban yedi dün gece. BIOS'da inan bana up/down ve raid işlemi yapabilecek miyim kendime güvenmiyorum gigabyte anakarta sahip ve ssd mevcut değil hdd kullanıyorum masaüstünde.
yt de bunun için çok yararlı videolar var onlara güvenebilirsinMerhabalar, Spoofer satın almaya kalksak kaç tl ücreti tutar ve bu spoofer dediğimiz şey bilgisayarda neyi değiştiriyor?
Spoofer satın aldıktan sonra .exe yi açıp mı direkt olarak valoranta yeni hesapla gireceğiz yoksa spooferı yapıp format mı atmamız gerekiyor?
Spoofer alıp hwid banı kaldırdıktan sonra spoofer ve dosyaları nereye gidiyor veya tekrar ban yediğimizde kullanabiliyor muyuz?
Site üzerinde güvenli ticaret yapabileceğim spoofer satan satıcı arkadaşınız veya üye tanıyor musunuz tanıyorsanız konuya etiketler misiniz? Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?