- Konuyu başlatan
-
dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Raid ne işe yarıyor bios up down siteden sürücü mü indirilip kuruluyor yapılıyor hiç bir fikrim yok. Kafam karışık parasında değilim ancak ödemeyi paypal isterlerse Türkiye'de olduğumuz için ödeme gerçekleşemeyecek ve bildiğim tanıdığım türk satıcı yok.gigabyte anakarta sahibim ben de. raid basit iş . hdd ye raid yapabilirsin sorun yok
hocam ben sana diyorum ki para vermene gerek yok. public method söylüyorum sana. raid ssd/hdd serialini değiştiriyor. yani hdd/ssd banını kaldırmak için kullanıyoruz aslında. diğer bileşenleri amidewin ile kaldıracaksın. azcık araştır yarım saatlik iş. paran cebinde kalırRaid ne işe yarıyor bios up down siteden sürücü mü indirilip kuruluyor yapılıyor hiç bir fikrim yok. Kafam karışık parasında değilim ancak ödemeyi paypal isterlerse Türkiye'de olduğumuz için ödeme gerçekleşemeyecek ve bildiğim tanıdığım türk satıcı yok.
hocam spooferlar baya pahalı çalışanları neleri değiştiriyor derseniz ban yediğiniz serial numberleri değiştiriyorMerhabalar, Spoofer satın almaya kalksak kaç tl ücreti tutar ve bu spoofer dediğimiz şey bilgisayarda neyi değiştiriyor?
Spoofer satın aldıktan sonra .exe yi açıp mı direkt olarak valoranta yeni hesapla gireceğiz yoksa spooferı yapıp format mı atmamız gerekiyor?
Spoofer alıp hwid banı kaldırdıktan sonra spoofer ve dosyaları nereye gidiyor veya tekrar ban yediğimizde kullanabiliyor muyuz?
Site üzerinde güvenli ticaret yapabileceğim spoofer satan satıcı arkadaşınız veya üye tanıyor musunuz tanıyorsanız konuya etiketler misiniz? Teşekkürler.
hocam bu spoofer dedin şey genelde tek seferlik kuMerhabalar, Spoofer satın almaya kalksak kaç tl ücreti tutar ve bu spoofer dediğimiz şey bilgisayarda neyi değiştiriyor?
Spoofer satın aldıktan sonra .exe yi açıp mı direkt olarak valoranta yeni hesapla gireceğiz yoksa spooferı yapıp format mı atmamız gerekiyor?
Spoofer alıp hwid banı kaldırdıktan sonra spoofer ve dosyaları nereye gidiyor veya tekrar ban yediğimizde kullanabiliyor muyuz?
Site üzerinde güvenli ticaret yapabileceğim spoofer satan satıcı arkadaşınız veya üye tanıyor musunuz tanıyorsanız konuya etiketler misiniz? Teşekkürler.
Hocam spoofer oyundaki cihaz banını kaldırırMerhabalar, Spoofer satın almaya kalksak kaç tl ücreti tutar ve bu spoofer dediğimiz şey bilgisayarda neyi değiştiriyor?
Sen hiç kaldırdın mı ve benimkini de kaldırır mıyız bir ara?hocam ben sana diyorum ki para vermene gerek yok. public method söylüyorum sana. raid ssd/hdd serialini değiştiriyor. yani hdd/ssd banını kaldırmak için kullanıyoruz aslında. diğer bileşenleri amidewin ile kaldıracaksın. azcık araştır yarım saatlik iş. paran cebinde kalır
ban yedikçe kaldırıyorum . hala da güncel işe yarıyor. kaldırırızSen hiç kaldırdın mı ve benimkini de kaldırır mıyız bir ara?
bir gün lazım olursa size dönüş yaparımban yedikçe kaldırıyorum . hala da güncel işe yarıyor. kaldırırız
Haberleşelim dc üstünden uygun bi vaktimde görüşelim sana zahmetban yedikçe kaldırıyorum . hala da güncel işe yarıyor. kaldırırız
hocam bu spoofer dedin şey genelde tek seferlik oluyor ve sana ne için lazım wal 5 için mi yoksa wal 152 için mi bununda önemi var ona göre alıcaksın spooferıMerhabalar, Spoofer satın almaya kalksak kaç tl ücreti tutar ve bu spoofer dediğimiz şey bilgisayarda neyi değiştiriyor?
hiç bir şey yazmıyor val5 veya val152 diye direkt olarak kalıcı uzaklaştırma yazıyor ve hangi hileyi kullanıyorsun radarı mı? radar tek maçta banlattı beni kuzenin bilgisayardan açmıştım kendi iki bilgisayarımda chams wallhack kullanıyorum 1i ban yedi diğeri hala ud banlanmadıhocam bu spoofer dedin şey genelde tek seferlik oluyor ve sana ne için lazım wal 5 için mi yoksa wal 152 için mi bununda önemi var ona göre alıcaksın spooferı
satıcıdan satıcıya deyişir ben geçenlerde wal 5 için spoofer aldım 400 tl yaklaşık 1 ay geçti ban yemedim oynuyorum
hocam ban yemeden önce ila wal 5 yada wal 152 bişey demesi lazım ban yedin pc den farklı 1 hesap açıp oyuna girip test etmen lazımhiç bir şey yazmıyor val5 veya val152 diye direkt olarak kalıcı uzaklaştırma yazıyor ve hangi hileyi kullanıyorsun radarı mı? radar tek maçta banlattı beni kuzenin bilgisayardan açmıştım kendi iki bilgisayarımda chams wallhack kullanıyorum 1i ban yedi diğeri hala ud banlanmadı
Asus Dragon b450m benim desteklediğini nerden anlarımvalorant , diskdrive (hdd/ssd) + anakart seri no vb seriallere ban atıyor. bunların serialini değiştirmek için :
1. diskdrive için raid yapmanız gerekiyor (anakartın raid desteği gerekiyor. m2 ssd ye sahipseniz anakartınız m2 raid desteğinin olması da gerekiyor)
2. asus anakarta sahipseniz afuwin ile serialleri değiştirmeniz gerekiyor. Gigabyte/msi gibi anakartınız var ise amidewin/amidedos işinizi görecektir.
3.bios up/down
4.anakart mac adresi değiştirmek
5. modemi reslemek .
bu method hala güncel.
anakartının sitesinden teknik özelliklerine bakacaksın.Asus Dragon b450m benim desteklediğini nerden anlarım
tamamdır hocam çok teşekkür ederim deneyeceğim öğrenmeye çalışıpanakartının sitesinden teknik özelliklerine bakacaksın.
AMD B450 çipset :
4 x SATA 6Gb/s port(lar), Gri,
Raid Desteği 0, 1, 10
3rd/2nd/1st Gen AMD Ryzen™/ 2nd and 1st Gen AMD Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics :
1 x M.2 Soket 3, M Key ile Tip 2242/2260/2280 depolama aygıtı desteği (SATA ve PCIE 3.0 x 4 modu)
AMD Athlon™ with Radeon™ Vega Graphics Processors :
1 x M.2 Soket 3, M Key ile, Tip 2242/2260/2280 depolama aygıtla
senin ki bu destekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?