biosumda güncelleme var onu yaparsam bir işe yararmı arkadaslar?Selam arkadaslar spoofer yapmayı bilen var mı ya valorant hwid ban için msi anakart
Yok ben msi anakartım varken yapabilmiştim hocamKankam MSI markalar sıkıntı biraz anakart programlayıcı cihaz lazım sana bi ucunu anakarta bi ucunu bilgisayara takıyorsun seri numaralarını değiştiriyorsun. Bilgisayarcılarda olan bir alet ayrıntılı bilgi istersen özelden ulaşabilirsin.
Selam arkadaslar spoofer yapmayı bilen var mı ya valorant hwid ban için msi anakart
Post automatically merged:
biosumda güncelleme var onu yaparsam bir işe yararmı arkadaslar? evet bence olabilir
nasıl yapmıştın dostum ya varmı yardımcı olabilme imkanın veya tekrar yapabilme gibi bir imkanınYok ben msi anakartım varken yapabilmiştim hocam
satın almak çözüm değil her ana karta uyum sağlamıyor spooferforumlara bak tüm methodları dene bulamazsan satın alcan veya beklicen
hayır çözüm, almadan önce yorumlarına bakarsın çalışıp çalışmadığını öğrenirsinsatın almak çözüm değil her ana karta uyum sağlamıyor spoofer
nasıl çözüm kardeşim ben şimdi ünlü bir sitenin spooferinin çalışmadığını gördümhayır çözüm, almadan önce yorumlarına bakarsın çalışıp çalışmadığını öğrenirsin
ünlü diye çalışcak diye bişe yok yorumlarına bakıp en kalitelisini bulurnasıl çözüm kardeşim ben şimdi ünlü bir sitenin spooferinin çalışmadığını gördüm
tamam en kalitelisi sence hangisiünlü diye çalışcak diye bişe yok yorumlarına bakıp en kalitelisini bulur
Larksharp (kullanmadım ama kullananlar memnun)tamam en kalitelisi sence hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?