tada
Onaylı Üye
çalışmama imkanı var garanti verilmiyor maalesef para iadesi için 1 ay uğraştırıyorlarBeyler benim monster dizüstü bilgisayarım var 3-4 yıl sonra değiştirebilirim woofer spoofer almayı düşünüyorum alan varsa sizce iyimi başka bilgisayar aldığımda çalışırmı vs. hakkında bilgi verebilirmisiniz?
ben kullandım çalıstı fakat bazen sıkıntılar çıkabiliyor çalısmaması gibiBeyler benim monster dizüstü bilgisayarım var 3-4 yıl sonra değiştirebilirim woofer spoofer almayı düşünüyorum alan varsa sizce iyimi başka bilgisayar aldığımda çalışırmı vs. hakkında bilgi verebilirmisiniz?
Yinede para iadesi vermeleri iyiymiş ama başka güzel scam olmayan spoofer bulamadım piyasada.çalışmama imkanı var garanti verilmiyor maalesef para iadesi için 1 ay uğraştırıyorlar
discord var mıYinede para iadesi vermeleri iyiymiş ama başka güzel scam olmayan spoofer bulamadım piyasada.
TahaBey#2293discord var mı
Valorantin hwid bani permamı yoksa ilk başta 1 ay 2 ay filanmi veri?Monster da hiçbir spoofer çalışmaz boşuna paranı heba etme bekleyeceksin 4 ay mecbur monster'larda insyde bios olduğu için destek vermiyor çoğu spoofer hatta hiçbiri vermiyor şu an bildiğim kadarıyla
4 ay dedim ya 4 ay atıyorlar her ban yiyişinde artıyor bu ban süresiTahaBey#2293
Post automatically merged:
Valorantin hwid bani permamı yoksa ilk başta 1 ay 2 ay filanmi veri?
monsterlarda kalkmıyor diye bir kayide yok bizzat kendi bilgilerimle manuel olarak kaldırmışlığım var müşteriminMonster da hiçbir spoofer çalışmaz boşuna paranı heba etme bekleyeceksin 4 ay mecbur monster'larda insyde bios olduğu için destek vermiyor çoğu spoofer hatta hiçbiri vermiyor şu an bildiğim kadarıyla
Ben manuel method'dan bahsetmedim fark edersen spoofer'dan kalkmıyor dedim ayrıca monster'larda kalkıyorsa konu olarak açarsan tüm monster kullanıcıları için iyi olur veya satış konusu açabilirsinmonsterlarda kalkmıyor diye bir kayide yok bizzat kendi bilgilerimle manuel olarak kaldırmışlığım var müşterimin
dizüstü bilgisayarlarda spoofer işlemi zor ve aynı zamanda belirsizBeyler benim monster dizüstü bilgisayarım var 3-4 yıl sonra değiştirebilirim woofer spoofer almayı düşünüyorum alan varsa sizce iyimi başka bilgisayar aldığımda çalışırmı vs. hakkında bilgi verebilirmisiniz?
free spooferları dene woofer a para verme çalışmama ihtimali var.Beyler benim monster dizüstü bilgisayarım var 3-4 yıl sonra değiştirebilirim woofer spoofer almayı düşünüyorum alan varsa sizce iyimi başka bilgisayar aldığımda çalışırmı vs. hakkında bilgi verebilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?