Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Kankam bunları biliyorum,böyle önerisi güzel olanlara bakıyorum.Bu ara bende izmitliyim hemşerimyamaha - cbr - ktm bunlara bi bakın istersen
rica ederim ne demek spor görünümlü diyince R25 güzel bi motor benceKankam bunları biliyorum,böyle önerisi güzel olanlara bakıyorum.Bu ara bende izmitliyim hemşerimTeşekkürler yorum için
aynen kankam,benimde düşüncem öyle.Bakalım başka ne fikirler var.Yoksa o olucak herhalder 25 tek önerim
Spor gözüksün ama boş olsun diyorsan da çok var ,hysoung var pulsar rs200 var böyle boş olanlarda var yaniaynen kankam,benimde düşüncem öyle.Bakalım başka ne fikirler var.Yoksa o olucak herhalde
Bende o civarda motor bakıyorum r125 veya cbr 125 düşünüyorumArkadaşlar pek modellerden anlamıyorum,internette araştırmalara devam ediyorum.Bütce 20bin tl civarına 2.el güzel bi motor almayı düşünüyorum.Sizinde fikirlerinizi almak istedim.Çoğu arkadasımızın cogu konuya hakim oldugunu düşündüğüm için,yardımcı olucak arkadaslara sevinirim
Kankam baktımda,fiyatına göre cok güzeller be.Sen bu işi biliyorsun.Baska tavsiyelerin varmı?r25 fıyatı ucmus duyumda hyousong gtr 250 alabılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?