Spor haber sitesi ne kadar kazandırır? kazanabilirmiyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
pinterest cok kazançlı çıkılıyor galiba wordrpess olması lazım altyapının doğrumudur?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
kazanabilirsin fakat zamanal reklamlarla olucak iş biraz zahmetli

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Dolandırıcı arkadaşın tek Pinterest kullanarak mı yaptı bunları yani
hayır bahsettim ya yazılım var otonom binlerce site özel proxy adresleri binlerce pinterest hesabı
bizde bu işi yapıyorduk 1 yıl önce sonra ben askere gittim işler bozuldu geri geldiğimde yeni yöntemler bulunmuştu bu konu ile alakalı bir ara insanlar çok kazandı bu mevzudan araştırabilirsiniz
pinterest pra kazanma vs gibi
şuan hala yapanlar var fakat bununda çok çetrefilli bir konu olduğunu düşünüyorum atık
Post automatically merged:

pinterest cok kazançlı çıkılıyor galiba wordrpess olması lazım altyapının doğrumudur?
yani eskiden çok kazançlıydı eğer gerçekten uğraşacaksan pinterestten hala kazançlı çıkarsın ama heryerde olduğu gibi pinterestte de özgün içerik çıkartman gerekiyor ki hesabın uzun soluklu dayansın + iyi hit getirsin
altyapının wp olmasına gerek yok sadece tek bir sayfada 1 görsel varsa aynı görseli 50 kere ekleyemezsin blog tarzı bir paylaşım yerin varsa sorun olmayacaktır çünkü her konuda farklı görseller var
Post automatically merged:

Diyeceğim son birşey var türkiyede (tamamen fiyatı atıyorum şuanda) pasta kelimesinden 1 tl kazanıyorsan ingilizce pasta kelimesinden 10 tl kazanırsın. İnglizce ve almanca her zaman iyi kazandırır.
türkçe pastadan 100 k hite 100 tl geliyorsa inglizce pasta kelimesinden 10 k hite 100 tl alırsın

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
seoya önem verip reklamları düzgün optimize ederseniz aylık 3-4k civarı bırakır tabi ilk zamanlarda bu rakamları beklemek olmaz :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hocam bu olay çok karışık özellikle adsense olarak, aynı görüntülenme ile bir site aylık 2k alırken biri aylık 200 tl zor alabiliyor, arandığın kelimelerdeki ve içeriklerindeki özgünlüğe bağlı bir durum örnek veriyorum o alanda tek sen yayın yapıyorsundur adsense seni kaybetmemek için tbm ücretini yüksek tutuyor ama o alanda 1000 tane yayıncı varsa ücretleri olabildiğince düşürüyor. O yüzden kafadan yorum yapmak çok zor.

heşteg2010
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Reklam partnerlik şirketleri ile resmi anlaşma yapmanız gerekiyor, şirketlerin altyapısı genel olarak Bursa/İstanbul'da gidip resmi bir partnerlik anlaşması imzalayıp kazancınızı yükseltebilirsiniz.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Bende bırakır diye düşünüyorum. yeterince üzerinde durmalısın

Üye
6 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar spor haber sitesi kurdum xxx.com adında sitenin kelimesine aylık 300 -500 k arası aranma hacmi var bu maç izlemek için aratılan bi kelime ama benimki spor haber sitesi olcak o kelimede üst sırada olursam spor haber sitesi olarak sizce ne kadar kazanırım? şu rakamı baz alırsanız 300-500 k tekil hit aylık 10m sayfa görüntülenmesi tbm oranı ne olur bi fikrimde yok sizce kafadan 2k bırakırmı?
bence daha fazla bile alırsın zamanla

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bencede belirli bir miktarda limitlenip gitmez reklam veren veren olursa baya kazandırır gibi

Helal KeĞ
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
daha fazla alırsın tahminimle ama reklam falan verirsen koyarsan katlanabilir bu sayı

iTzBRABO
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bolca reklam alırsan bence kesin bırakır.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sitene alacağın reklamlarla birlikte kazancın katlanacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
10M ile sadece reklam gelirlerinden bunun fazlasını kazanırsın

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
bence de bırkması lazım yani okdar arnma hacmi var bence bırakır diye düşnyorum sizce bırakırmı arkdaşlar inşlah bırakır reis

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aga sitede reklam vererek kazancını 2-3 katına çıkarabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Search for hotzone, is the mine of gold for sites.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...