Süper Üye
Benim de bu spor konusundaki düşüncem bayadır var zaten bazı kardeşlerimiz ders çalışıyorum oyun oynuyorum stres atmak için diyorlar geleceği parlak gençlerimizi bilgisayar başında geçirdikleri sürein bi kısmını spora vermeleri hem sağlıkları açısından da etkili olabileceğini düşünüyorum spor adlı bi konu açılabilir desteğin için saolAz önce bu konuyla ilgili yardım istedim ve konuyu genel de açtım ayrıyeten spor tarzı konu başlığı da eklenebilir bence
Özelden yazdım dm e bakar mısınBenim de bu spor konusundaki düşüncem bayadır var zaten bazı kardeşlerimiz ders çalışıyorum oyun oynuyorum stres atmak için diyorlar geleceği parlak gençlerimizi bilgisayar başında geçirdikleri sürein bi kısmını spora vermeleri hem sağlıkları açısından da etkili olabileceğini düşünüyorum spor adlı bi konu açılabilir desteğin için saol
Aynen dostum zamanında 130 kilodan ağ sosyal bi insandan 80 kiloya düşüp çok sosyal bi insan oldum 20 yaşındayım ben genelde forumlardaki üyelrere bakıyorum 15-18 yaşında daha gençler böyle bi konu onlarında başıan gelmiş olabilir yardım edebiliriz onlara dış görünüş değişmesi öz güvenin yükselmesi demektir insalarla daha rahat diyolog kurmak demektir geleceği değişirkonuya katılıyorum 1 yıldır düzenli fitness yapıyorum 110 kilodan 78 kiloya düştüm ve dış görünüşüm çok daha güzelleşti
evime bile ağırlık aldım , foruma spor ile ilgili bölüm çok güzel olurdu
Açılabilir bu normal fakat, bu forumun asıl konsepti Hile, o yüzden "herşey oyun hile değil" yorumunuza katılmıyorum, spor konusunun açılması yöneticiler ortak kararlarına bağlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?