QW:EQWEQWEQWEQW sen ciddi 2 metre 47 kol varsa yiyebilirsin ya foto yok mu"Ayıya bak" "Bu bizi yer" "Annen baban goril mi"
Olabilir her türlü dikkat çekiyorsun ya tank gibisin çünkü bazı insanlar çekiniyor maalesef toplumdan dolayıkadınlardan cok erkeklerın baktıgına yemın edebılırım ama ispatlayamam
Belki neden olmasın ben senin yaşındayken inşaatta zakas yapmışta memleketi kurtaracak
Deadlift bench squat kaçpowerlifting yapanların moralini bozuyorlar yağlıyız diye bi işe yaramıyoruz sanıyorlar, halbuki lavuğu havaya kaldırıp yere indiririm
Aynen öyle aynaya bakınca mutlu olacaksınarkadaşlar siz siz olun ucubelerin laflarıyla hayatınıza yön vermeyin
kendinizdeki gelişim sizi yeterince mutlu etmeli
iyi forumlar
Sesli olarak denk gelirsem gülerimuh suna bak ++++
ilk başlarken klasik tepkiler bir hafta hevesle gidersin sonra bırakırsın derlerMerhabalar,
Ben spor dalı olarak Vücut Geliştirme ile uğraşıyorum başımdan geçen kısa olayı anlatayım;
Üniversiteye ilk gittiğimde kısa kollu bi tişörtle gitmiştim sınıftan birisi kollarımı büyük buldu dedi ki ben onları yağ sanmıştım meğerse kasmış dedi sonrsasında sınıftan bir tane kız gelip benimle konuşunca çocuğun davranışları olumsuz yönde değişti halbuki bi şeyde yapmadım
Sizin başınızdan nasıl olaylar geçti nasıl tepkiler aldınız, aslında sadece spor konusunda değil herhangi konuda biraz bi şeyler başarmış olun tepkiler hızlı bi şekilde olumlu ve olumsuz şekilde değişebiliyor
Niye öyle dedin de 2017 de tanıdım ben zyzz yeni bulmadım niye öyle dedin üzdünhangi siklette olduğuna göre değişir ama zyzz pp li birini ciddiye almak zor
Genelde öyle olur devam edersen işe girince bırakırsın evlenince bırakırsın diyorlar geneldeilk başlarken klasik tepkiler bir hafta hevesle gidersin sonra bırakırsın derler
Umarım ne kadar süredir yapıyorsun bi form gelir miBiz de o seviyelere gelcez inşallah iyi gidiyoruz bakalım
Düşünce değil demek istediğim yolda yürürken gündelik hayatında karşılaştığın olayı sordum sadeceMental olarak spor yapmak kendine iyi geldikten sonra milletin düşüncelerini umursamayın derim
QWEQWEQWEWQEQW patlattın valla büyüyünce olursun deseydin bi de sonrasında :QWEQWEWQben bi ara kısa süreli fittnes a başladım hiç spor yapmama rağmen yanıma bir çocuk geldi ve bana abi (galiba benden 6 7yaş küçüktü) yaşım 24 ne zaman senin gibi olurum dedi bende sordum ne zamandır spor yapıyorsun 1 buçuk sene dedi bende karizma çizilmesin diye daha çok zamanın var kardeşim demiştim
Hadi leğnnnnn.sen insan mısın
Helallll kanzi devam et deriler ölüyse mecbur gibi aslında bıçak altına yatmak tebrik ederim''Hava mı bastın kanzi bunlara?'' ''Bu kadar kısa sürede nah verirsin o kadar kiloyu ameliyat mı oldun?'' Sanki kilodan ameliyat olmak kötü bir şeymiş gibi konuştular benimle hep ama halbuki ameliyat da olmadım .d Sadece sarkan derim var biraz göbek kısmında ve onları elimden geldiğince gidermeye çalışıyorum olmadı yatıcaz bıçak altına xd
eyvallah kanzi adamsınHadi leğnnnnn.
Helallll kanzi devam et deriler ölüyse mecbur gibi aslında bıçak altına yatmak tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?