Spotify 18tl yi hak ediyor mu sizce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Dolar ya da euro bazında bakarsam kesinlikle hak ediyor fakat ben dolar ya da euro kullanmıyorum sizce gerçekten 18 lira değer mi aboneliğimi iptal ettirmeyi düşünüyorum en ucuz netflix aboneliğiyle eşit fiyat olmuş fikrinizi merak ediyorum

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yerinde olsam youtube alırım oda aynı 15-17 tl arası bir şey al onu hem video falanda izlersin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Selamlar eğer öğrenci ise transkript belgesi ile aylık sadece 10 TL´ye spotify´a sahip olabilirsin. Spotify 5 senedir kullanıyorum ve bence müzik platformları arasında en iyi alt yapıya sahip müzik kütüphanesi

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Restakyi destekliyorum bu konuda spotifya vereceğin fiyatla cidden youtube çok daha karlı.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
tabiki hak etmiyor premium apk sını indir tamamen aynısı sadece şarkıları indiremiyosun.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
4 5 kişi aile premiuma girebilirsin kişi başı 5tlye geliyo ben oyle kullanıyorum ve evet hak ediyor

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
kimsenin hakkına girmiyorsun. girdiğini düşünüyorsan bile bu site sana göre değil çünkü bu sitede hile var ve sen bu siteyi kullanarak admine para kazandırıyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kimsenin hakkına girmiyorsun. girdiğini düşünüyorsan bile bu site sana göre değil çünkü bu sitede hile var ve sen bu siteyi kullanarak admine para kazandırıyorsun.
Genel olarak yazılım kısmını takip etmek için kullanıyorum eğer yazılımla ilgili bu kadar büyük kitleli bir forum olsaydı onu kullanırdım ve ayrıca evet spotify da emeği geçen herkesin ve hatta para veren hakkına girmiş oluyorsun

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Cover dinlemeyi sevdiğim için kullanmıyorum. Youtube music o açıdan daha iyi.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
i would recommend to find 5 people to make a family plan

Üye
5 HİZMET YILI
na minha humilde opiniao nao vale muito apenas pois ha outro app bem melhores e gratuitos

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...