Süper Üye
Oyun oynarken arkada müzik çalması hoşuma gider bu yüzden ses kasmadığım, eğlencesine oynadığım oyunları spotify ile oynarım ama son 1 haftadır spotify hiçbir şekilde cevap vermiyor. Açıyorum mouse imleci değişiyor ve sonra normale donüyor görev yöneticisinden baktığımda ise spotify ile ilgili hiçbir işlem yok. Silip yeniden yüklemeye çalıştım fakat programın kendisi açılmadığı gibi uninstaller ı da açılmıyor yani denetim masasından silemiyorum. Manuel olarak dosyaları silip spotify ı yeniden yüklediğimde ise bir farklılık olmuyor.
Spotify ı tarayıcıda aç diyenleriniz olabilir denedim fakat chrome da açarsam çok fazla ram yiyor ve oynadığım oyunda kasmalar oluyor. Başka bir tarayıcıda açarsam müzikleri alt+tab yapmadan kontrol edemiyorum( yani Fn+f5,f6 ve f7 arkaplandaki müzikleri değiştirmeme ve durdurup/başlatmama yarıyor fakat chrome dışındaki tarayıcılarda kısayollar işe yaramıyor.).
Bu konu niye bu kadar uzun oldu bilmiyorum. Yardım edersenin sevinirim.
Spotify ı tarayıcıda aç diyenleriniz olabilir denedim fakat chrome da açarsam çok fazla ram yiyor ve oynadığım oyunda kasmalar oluyor. Başka bir tarayıcıda açarsam müzikleri alt+tab yapmadan kontrol edemiyorum( yani Fn+f5,f6 ve f7 arkaplandaki müzikleri değiştirmeme ve durdurup/başlatmama yarıyor fakat chrome dışındaki tarayıcılarda kısayollar işe yaramıyor.).
Bu konu niye bu kadar uzun oldu bilmiyorum. Yardım edersenin sevinirim.