Uzman Üye
Dinlenme sayısını arttırmak için.tam olarak neye yarıyor
Çalma listen var diyelim playlistin bunu dinlettirerek ön planlara çıkarabilirsintam olarak neye yarıyor
Çalma listen var diyelim playlistin bunu dinlettirerek ön planlara çıkarabilirsinnası bişi hocam bu
Kankam sen az çok anlarsın aslında playlistler varya çalma süreleri yazıyor üstünde ona göre ön planlara çıkıyor playlistin çalınma süresini arttırıyor spoty de mavi tik almak isteyenler için bir nevi veya yeni şarkı yapanlar için şarkı dinleme süresi kasıyorKral anlayamadım mazur gör tam olarak neye yarıyor playlist dinleme botu derken
deha tuzcu olacağım faydali olmuş teşekkürlerMerhabalar,
Sizler için ufak çaplı bir çalışma ama daha fazlası gelecektir isteğinize bağlı olarak.
cmd den kurmanız gereken modüller
- pip install selenium
-pip install spoty
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ekli dosyayı görüntüle 85222
gjldfnghljdfnhdeha tuzcu olacağım faydali olmuş teşekkürler
Anladım anladım şimdi oturdu kral çok teşekkür ederimÇalma listen var diyelim playlistin bunu dinlettirerek ön planlara çıkarabilirsin
Post automatically merged:
Çalma listen var diyelim playlistin bunu dinlettirerek ön planlara çıkarabilirsin
Post automatically merged:
Kankam sen az çok anlarsın aslında playlistler varya çalma süreleri yazıyor üstünde ona göre ön planlara çıkıyor playlistin çalınma süresini arttırıyor spoty de mavi tik almak isteyenler için bir nevi veya yeni şarkı yapanlar için şarkı dinleme süresi kasıyor
evet hocam 1 hesap koysan bile yeterli ben araştırdım 38 saniye dinliyor ve geçiyor luzümsüz dinleme yapmıyor yani hızlıhocam içindeki hesapları vesaire biz mi koyuyoruz bota dinlemeleri için?
Lafı olmaz kankam senin sunduklarının yanında benimki hiçbir şey ama olsunAnladım anladım şimdi oturdu kral çok teşekkür ederim
nasıl koyuyoruz hocam mesela ve hesaplar premium mu olmalı?evet hocam 1 hesap koysan bile yeterli ben araştırdım 38 saniye dinliyor ve geçiyor luzümsüz dinleme yapmıyor yani hızlı
nasıl koyuyoruz hocam mesela ve hesaplar premium mu olmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?