19 Kas 2020 #1 ahmtkutlu A Onaylı Üye Katılım 2 May 2020 Mesajlar 145 Çözümler 2 Tepki puanı 14 Ödüller 1 6 HİZMET YILI öncelikle konunun yeri burası değil ama diğer programlama menülerinde göremediğim için buraya açtım konuyu. Projeyi run ediyorum şöyle bir hata alıyorum; Message Handler dispatch failed; nested exception is java.lang.NoSuchMethodError: org.springframework.core.KotlinDetector.isSuspendingFunction(Ljava/lang/reflect/MethodZ normalde hata vermiyordu sonradan böyle(herhangi bir değişiklik yapmadım) oldu nasıl düzeltebilirim
öncelikle konunun yeri burası değil ama diğer programlama menülerinde göremediğim için buraya açtım konuyu. Projeyi run ediyorum şöyle bir hata alıyorum; Message Handler dispatch failed; nested exception is java.lang.NoSuchMethodError: org.springframework.core.KotlinDetector.isSuspendingFunction(Ljava/lang/reflect/MethodZ normalde hata vermiyordu sonradan böyle(herhangi bir değişiklik yapmadım) oldu nasıl düzeltebilirim
20 Kas 2020 Konuyu başlatan #2 ahmtkutlu A Onaylı Üye Katılım 2 May 2020 Mesajlar 145 Çözümler 2 Tepki puanı 14 Ödüller 1 6 HİZMET YILI çözümünü buldum bazı dependency injectionlar aynı corelara sahip o yüzden duplicate oluyor hata bundan kaynaklı
çözümünü buldum bazı dependency injectionlar aynı corelara sahip o yüzden duplicate oluyor hata bundan kaynaklı