Diagramları oluşturulacak Tablolar arasında primary key ve foregin key ilişkilerini gösteriniz Tablo tasarımları ve tablo açıklamları olucak Tabloya kayıt atılması için en az bir tane stored procedure oluşturulacak Kayıtları listeyecek en az bir tane funciton oluşturulacak |
"Hepsi" demeniz yanlış olmuş. Burada mantık olarak her varyasyon icin bir dataniz olacak. Ogrecni ogretmen dersler ve ogrenci notlari. Bunu C#ile mi yapacaksiniz?Tamam Şöyle Anlatayım sizlere daha Doğrusu benden istenilen şeyler şu şekilde
Diagramları oluşturulacak
Tablolar arasında primary key ve foregin key ilişkilerini gösteriniz
Tablo tasarımları ve tablo açıklamları olucak
Tabloya kayıt atılması için en az bir tane stored procedure oluşturulacak
Kayıtları listeyecek en az bir tane funciton oluşturulacak
Okul sistemi için bir veritabani tasarlamak ve oluşturmak istiyoruz. Öğrenci, Öğretmen, Dersler ve Öğrencinin aldığı notlar.
Bir öğrenci birden fazla ders seçebilir
Bir ders birden fazla öğrenci tarafından seçilebilir
Bir dersi birden farklı öğretmen verebilir,
Bir öğretmen birden farklı ders verebilir.
Kısacası sistemimde tutuğum bilgiler sayesinde hangi öğrencinin hangi dersi ve kimden aldığını görebilmek istiyorum. Öğrencinin aldığı dersleri ve aldığı notlarıda takip edebilmek istiyorum.
İnternette baktıklarım da hep hazır veritabanları vardı nasıl faydalanacağımı bilemedim :S
Hayır SQL Server ile yapmam isteniyor Aslında kafamı karıştıran kısım fonksiyonlar ve key ilişkileri nasıl yapıcağımı bilmiyorum desem daha doğru olur"Hepsi" demeniz yanlış olmuş. Burada mantık olarak her varyasyon icin bir dataniz olacak. Ogrecni ogretmen dersler ve ogrenci notlari. Bunu C#ile mi yapacaksiniz?
Nasil yani SQL Server ? Bir programlama dili ile beraber kullanmayacak mısınız SQL'inizi ?Hayır SQL Server ile yapmam isteniyor Aslında kafamı karıştıran kısım fonksiyonlar ve key ilişkileri nasıl yapıcağımı bilmiyorum desem daha doğru olur
Hayır Zaten Buraya bu konuyu açacak iken özellikle SQL Server ı aradım ama bulamadığım için diğer programlama dillerini seçmek zorunda kaldım karışıklık yarattı ise üzgünüm gerçektenNasil yani SQL Server ? Bir programlama dili ile beraber kullanmayacak mısınız SQL'inizi ?
Hmm tammadır hocam. Umarım yardım edecek birisi olur bende tam bilgili değilim dediğiniz konudaHayır Zaten Buraya bu konuyu açacak iken özellikle SQL Server ı aradım ama bulamadığım için diğer programlama dillerini seçmek zorunda kaldım karışıklık yarattı ise üzgünüm gerçekten
Teşekkür ederim yardımcı olmaya çalışmanız bile yeterli minnettarımHmm tammadır hocam. Umarım yardım edecek birisi olur bende tam bilgili değilim dediğiniz konuda
o hepsi muhabbeti falan er diagramları için galiba discorddan ekle bakalım istersen #3492"Hepsi" demeniz yanlış olmuş. Burada mantık olarak her varyasyon icin bir dataniz olacak. Ogrecni ogretmen dersler ve ogrenci notlari. Bunu C#ile mi yapacaksiniz?
php nin mysql den mi biliyon ? merak ettim sadeceHmm tammadır hocam. Umarım yardım edecek birisi olur bende tam bilgili değilim dediğiniz konuda
Dostum öncelikle ERD diyagramını yazman lazım daha sonrasında diagramdaki birincil fe yabancı anahtarları belirleyeceksın teklı yada daha fazla bağ olanları ona göre eşleştireceksinTamam Şöyle Anlatayım sizlere daha Doğrusu benden istenilen şeyler şu şekilde
Diagramları oluşturulacak
Tablolar arasında primary key ve foregin key ilişkilerini gösteriniz
Tablo tasarımları ve tablo açıklamları olucak
Tabloya kayıt atılması için en az bir tane stored procedure oluşturulacak
Kayıtları listeyecek en az bir tane funciton oluşturulacak
Okul sistemi için bir veritabani tasarlamak ve oluşturmak istiyoruz. Öğrenci, Öğretmen, Dersler ve Öğrencinin aldığı notlar.
Bir öğrenci birden fazla ders seçebilir
Bir ders birden fazla öğrenci tarafından seçilebilir
Bir dersi birden farklı öğretmen verebilir,
Bir öğretmen birden farklı ders verebilir.
Kısacası sistemimde tutuğum bilgiler sayesinde hangi öğrencinin hangi dersi ve kimden aldığını görebilmek istiyorum. Öğrencinin aldığı dersleri ve aldığı notlarıda takip edebilmek istiyorum.
İnternette baktıklarım da hep hazır veritabanları vardı nasıl faydalanacağımı bilemedim :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?