ne yazıkki yeni sistem kurdum şuan o ssd ile alakalı bağlı olduğum veya kullandığım hiçbirşey yok. yine de teşekkür ederim.Merhabalar dostum, Onedrive veya benzeri bir sistem kullanıyorsan bundan kaynaklı olabilir.
tek istediğim komple biçimlendirebilmekne yazıkki yeni sistem kurdum şuan o ssd ile alakalı bağlı olduğum veya kullandığım hiçbirşey yok. yine de teşekkür ederim.
denememe rağmen işe yaramadı yine de teşekkürler. şimdi cmd üzerinden komut ile biçimlendirmeye çalışıyorum olursa sorun yaşayan arkadaşlarda bilgilenmiş olur.tempten geçici dosyaları kaldırman işe yarayabilir
stress testte çıkan sonuçlarda hiçbir sorun gözükmüyordu okuma yazma hızı ilk günkü gibiydi sanırsam virüs tarzı birşey bulaşmış olabilir. ona bakıyorum şimdissd nin ömrü dolmaya başlamış olabilir. Ya da bozulmuştur.
Buna benzer hata ile karşılaşmıştım. James donkey ssd de .Garantisi olduğu için değişim ile düzelmişti.denememe rağmen işe yaramadı yine de teşekkürler. şimdi cmd üzerinden komut ile biçimlendirmeye çalışıyorum olursa sorun yaşayan arkadaşlarda bilgilenmiş olur.
stress testte çıkan sonuçlarda hiçbir sorun gözükmüyordu okuma yazma hızı ilk günkü gibiydi sanırsam virüs tarzı birşey bulaşmış olabilir. ona bakıyorum şimdi
benimki de james donkey ama garantisi bitti maalesef ilkel çözümler ile çalışıyoruzBuna benzer hata ile karşılaşmıştım. James donkey ssd de .Garantisi olduğu için değişim ile düzelmişti.
okuma yazma hızında herhangi bir düşüş yok ve çalışır durumda sanmıyorum.ssd nin ömrü dolmaya başlamış olabilir.
ne yazıkki format usbsi ile format atmaya çalıştım fakat yine de atamadım atıldı gibi gösterip atmıyor.Format usb si veya CD si tak onun içinden yeni sistem kurar gibi gir biçimlendir sonra iptal edip çık. Windows'a döndüğünde bu girdiğin yönetim ekranına gel yeni disk oluşturdan boş alanı diske çevir. SSD de sistem kuruluysa direkt format lazım zaten. Format atarsan sadece biçimlendirdiğin ve windowsu kurduğun sik sıfırlanır o yüzden diğer dosyaların korunur rahat ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?