Çözüldü SSD/HDD spoofer ile unban yaparsam hangi driveri değiştirir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Benim Windows'um SSD üzerine kurulu ben HDD'yi spoofer ile unban yapmak istiyorum bütün driverları mı değiştiriyor yoksa sadece Windows'un olduğu Drive'yı mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,
System32 üzerinde kurulu olan atanmış verileri değiştirir. Spoof işlemi tüm verileri değiştirmez, bu spoofer'ın içerisinde neleri kodladığına bağlı. Bazısı sadece serial değiştirir, bazı mac ekler, bazısı ip. Bazı Spooferlar hepsini değiştirir.
Bu tamamen spoofer'ı yapan kişinin derlediği kodlara bağlı.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kullandığım spoofer mac ip ve serial değiştiriyo fakat sanırm windows nerede kuruluysa oraya ettki ediyor yani bu durumda hdd ye kurmam lazım sanırım windowsu

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Peki ben şimdi Windowsu hdd ye kurdum spoofer çalıştırdım halletti sonra Windowsu tekrar ssd ye kurunca spoofer in yaptıkları gidiyor mu yoksa kalıcı mı
Default işlemi sağlarsan tüm veriler sıfırlanır.
Bu, Spoofer üzerinde hangi verilere ulaşmasına izin verdiğine göre değişir, eğer BIOS üzerinden işlem yapıyorsa kalıcı hale getirir ve BIOS Default Reset işlemi gerçekleştirmen gerekir.
Aslına bakarsan kısaca kullandığın spoof işlemini yapan aracı görmeden yorum yapmak doğru değil. Genel anlamda soracak olursan normalde değişmez, ancak bu kullandığın spoofer'a göre farklılık gösterir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...