Seçkin Üye
SSD Oyunlarda FPS i arttırırmı ?
Aslında windows ssd de kurulu benim hdd de oyunlarım yüklü bir ssd dahamı alsam veya hdd ilemi devam etsemFps etkilemez diye biliyorum Ssdnin içine kurduğun şeyin yüklenme hızı artar saddece ara sahnelerde geçişler hızlı olur windows ssdye kuruluysa bilgisayar ciddi derecede hızlanır açılıp kapanması ciddi derecede kısalır hızla alakalı fps yi etkileyen bişey yok
oyunların girişleri zor yükleniyor uzun sürede açılıyor falan filan diyorsan alabilirsin hocam ama fps istiyorsan illa ram artışı yapman daha iyi olucaktırAslında windows ssd de kurulu benim hdd de oyunlarım yüklü bir ssd dahamı alsam veya hdd ilemi devam etsem
m2 Slotum yok ama m2 takabilmemin bir yolu varmıfps 2 3 fps ama çok hızlı girersin hep 1 inci numarasın tabi oda ssdiin kalitelise göre değişri m2 lerde var
dizüstüne pek hakim değilim ama anakarta takmıyor musun onları anakart değiştirmen gerekiyor galiba slotu arttırmak içinm2 Slotum yok ama m2 takabilmemin bir yolu varmı
Masaüstü suan sistemimdizüstüne pek hakim değilim ama anakarta takmıyor musun onları anakart değiştirmen gerekiyor galiba slotu arttırmak için
Masaüstü suan sistemim