samsung un ssd leri iyi oluyor knk
dostum bu aşırı kaçar bana 1tb 1200 tl üstteki arkadaşın dediği ssd sanki daha makul yazma hızı da fazla sadece markaya para vermek de istemiyorum işin gerçeğiBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
aynen dostum samsung düşündüm de evolar bayağı iyi fiyatı bazen ciddi derecede düşebiliyor bulabilsem biraz daha ekler samsung alırım söylediğin ssd de cidden iyi bu arada f/p olaraksamsung iyi ama fiyat aralığını olarak samsung biraz tuzlu kanka
Max 650 700 tl bandında olursa cidden sevinirim pek marka tercihim yok millet depolama için jd falan da kullanabilirsin diyor.
dostum bu aşırı kaçar bana 1tb 1200 tl üstteki arkadaşın dediği ssd sanki daha makul yazma hızı da fazla sadece markaya para vermek de istemiyorum işin gerçeği
çok iyi almışsın şuan 630tl civarı sanırım üstte arkadaş jd önermiş onu da düşünebilirim aşırı ucuz 2 tane alsam bir 5-10 sene götürür herhaldevalla ben samsung 860 evo 500 gb ssd kullanıyorum o zaman 500tl gibi bi paraydı o zamn uygun görünce fiyatını aldım bence
onların fiyatı uygundur ama ben kaliteli olsun diye bunu sectim o markdan arkdaşlarımdam şikayet aldım bi süre sonra hızında yavaşlama ne oluyormuşçok iyi almışsın şuan 630tl civarı sanırım üstte arkadaş jd önermiş onu da düşünebilirim aşırı ucuz 2 tane alsam bir 5-10 sene götürür herhalde
ahahah dostum virüs kapmak istemiyorum cidden ucuz fakat onlar da aşırı dandik longline dediğin gibi aklımda jd alacağıma onu alırım dediğin gibi yorumlarını okuyorum millet övdükçe övüyor ilk defa duydum işin garibi bu ssdyi deiyice uygun arıyorsan alibaba dan bakablirsinçin malları epey uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?