Onaylı Üye
var ama laptop için avrmı bilmiyorumKardeşim 250 Gb SSD Yok
samsung james donkey gibi daha bir cok ssd var. hızları yanında yazıyor karşılaştır
Post automatically merged:
var ama laptop için avrmı bilmiyorum
1 Tb çok benim için maximum 500 bg olsa yeterli olur birde hızı alana göre değişiyormu mesela 1 Tb - 500bg Ssd hızları aynımı/Samsung-Ssd-860-Evo-Sata 1 Tb Var Bro
sen bana link at ben söylerim ama sana tavsiyem alma paranı biriktir bir bilgisayar al. incehesapta 1800tlye pc var. fiyat performans hem sonrada ekran kartıda eklersın.dizüstü için bir önerin varmı kaçlık takayım
1 Tb çok benim için maximum 500 bg olsa yeterli olur birde hızı alana göre değişiyormu mesela 1 Tb - 500bg Ssd hızları aynımı
onlar pc için değilmi?/Samsung-Ssd-860-Evo-Sata 1 Tb
/Samsung-Ssd-860-Evo-Sata 1 Tb
Bİlgisayar özellikleri burada 2gb ekran kartı var şuanki oyun dünyasında küçük kalıyor ama bana yetiyor tek SSD taksam yeter gibi geliyor banasen bana link at ben söylerim ama sana tavsiyem alma paranı biriktir bir bilgisayar al. incehesapta 1800tlye pc var. fiyat performans hem sonrada ekran kartıda eklersın.
onlar pc için değilmi?
Bİlgisayar özellikleri burada 2gb ekran kartı var şuanki oyun dünyasında küçük kalıyor ama bana yetiyor tek SSD taksam yeter gibi geliyor bana
m2 slotun olup olmadığını nasıl anlarız
pc özellikleri değil ssdBİlgisayar özellikleri burada 2gb ekran kartı var şuanki oyun dünyasında küçük kalıyor ama bana yetiyor tek SSD taksam yeter gibi geliyor bana
samsunglar iyi ya gayet normal ve iyiler.samsung evo 840 240gb kullanıyorum gayet hızlı çalışıyor, açılış hızı ortalama 6-7 saniye, ancak uygulamalarda açılış için işlem hızı ön planda bu yüzden işlemci büyük rol oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?