SSD serialnumber değiştirme ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam kısa bir sorum olucak. HDD Serial number'ın değiştirilimesi için tek yöntem spoofermı yoksa başka bir yöntemle değiştirilebilmesi mümkünmü ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Valorant için mi? Youtube da son zamanlarda atılan videolar var bir bak derim dene en azından

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Seri numarasını değiştirmek bir çözüm değil mac adresine kadar bir çok bilgisayarın donanımsal ve yazılımsal bileşenlere ve ip adresine kadar ban atılabiliyor. O yüzden spooferlar paralı herkesin yapabileceği bir şey değil.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Valorant için mi? Youtube da son zamanlarda atılan videolar var bir bak derim dene en azından
Evet valorant için demiştim
Post automatically merged:

Seri numarasını değiştirmek bir çözüm değil mac adresine kadar bir çok bilgisayarın donanımsal ve yazılımsal bileşenlere ve ip adresine kadar ban atılabiliyor. O yüzden spooferlar paralı herkesin yapabileceği bir şey değil.
Teşekkür ederim anladım

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bütün yolları denedim 1 aydır denemediğim yol kalmadı hiçbir şekilde kalkmıyor dostum ban

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Internetten bedavaya çalışan spoofer bulabilirsin bazı sitelerde insanlar source olarak paylaşıyor visual studio bilgin varsa compile edip kullanabilirsin. Ama hepsi %100 çalışacak diye bir şey yok gözün alıyosa bütün source ları tek tek dene yani. (Youtubeda olan spooferları sakın deneme hepsi virüs)

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
VolumeID ile disklerin seri numaralarını değiştirebilirsin fakat sadece disk numaralarını değiştirmek HWID banın kalkmasına yeterli olmayacaktır. MoBo, Monitor, Mac/IP gibi şeylerin de değiştirilmesi ile bir ihtimal de olsa kurtulma şansın oluyor. İmkansız diyenlere aldanma 3 kez HWID ban yiyip hala Valorant oynayan biriyim :D

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
VolumeID ile disklerin seri numaralarını değiştirebilirsin fakat sadece disk numaralarını değiştirmek HWID banın kalkmasına yeterli olmayacaktır. MoBo, Monitor, Mac/IP gibi şeylerin de değiştirilmesi ile bir ihtimal de olsa kurtulma şansın oluyor. İmkansız diyenlere aldanma 3 kez HWID ban yiyip hala Valorant oynayan biriyim :D
hangi donanımların idsini değiştirmem gerek yardımcı olur musun

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
hangi donanımların idsini değiştirmem gerek yardımcı olur musun
Yorumda bahsettim dostum diskler, anakart uuid/bb serial, monitör, mac/ip adresler, temiz windows kurulumu, eski veya daha yeni sürücülerin kurulumu... Bunları yaparsan büyük ihtimalle bandan kurtulursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...